Metallimusiikki.net

deathening

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen deathening liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin deathening. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin deathening liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Deathening: "Open Up And Swallow".

  • Julkaistiin perjantaina 14.01.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 685 kertaa
  • Bändit:

Viiden ihmisen veriset ja mukiloidut päät lepäävät lattialla. Lattia on tummaa, vanhaa verta täynnä, kuten seinätkin sen ympärillä. Yläosassa lukee valkoisella Deathening.Julkaistaan 28.1.2011

Ruotsalaista death metallia tekevä Deathening (www.deathening.se) julkaisee debyyttialbumin "Open Up And Swallow" tammikuun 28. päivä Rakamarow Recordsin kautta. Levy-yhtiö saattaa olla Deatheningin joukkojen itseään varten perustama. Sen ilmestymistä juhlistetaan julkaisukeikalla Ruotsin Göteborgissa 25.2. Vuodesta 2007 lähtien toiminut Deathening ei ole tiettävästi ennen tätä albumia julkaissut demoakaan. Bändi luonnehtii esikoisjulkaisuaan kymmenestä biisistä koostuvaksi, voimakkaaksi ja nopeatempoiseksi riffittelyksi, jossa melodiset soolot ja brutaalit laulukuviot yhdistyvät.

Bändin vokalistina toimii entisen black metal -bändi Embracedin laulaja Kalle Nimhagen. Nimhagenin hehkutetaan kykenevän tuottamaan monipuolista murinaa ja rääyntää. Yhtyeen rumpali Arnold Lindberg on uransa varrella tuottanut useiden metallibändien, kuten in Flamesin ja Dimmu Borgirin, levyjä. Kitaristi ja biisintekijä Pål Callmer on Deatheningin lisäksi Murderplan-bändin perustaja ja hän vaikuttaa yhdessä kitaristi Niklas Fridhin kanssa Supraloadissa. Myös kitaristi toimii Murderplanissa. Deatheningin basistin virkaa toimittava Pär Hallgren kurittaa samaa instrumenttia The Caarpet Knights -nimisessä ryhmässä.

Lue koko julkaisu…