Metallimusiikki.net

deathmarched

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen deathmarched liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin deathmarched. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin deathmarched liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Deathmarched Violent Journey Recordsille

  • Julkaistiin maanantaina 15.10.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1066 kertaa
  • Bändit:

Piirros panssarivaunusta, joka kyntää kivikasan päällä ja liekkimeren edustalla. yläosassa Deathmarched-logo punaisella värillä.Julkaistaan 7.12.2012

Suomalainen Deathmarched aikoo julkaista debyyttialbuminsa Violent Journey Recordsin kautta joulukuussa. Joulukuun alussa ilmestyvä levy on 11 biisiä sisältävä "Spearhead Of Iron", jota mediatiedotteessa kuvaillaan tyylipuhtaaksi vanhan liiton death metalliksi, jonka tyyliin Sodom, Venom ja Asphyx ovat vaikuttaneet. Seinäjokelaisten metalli-isku ilmestyy Deathmarchedilta, joka perustettiin vuonna 2009 Putrid- ja God Forsaken -yhtyeiden jäsenistä. Miehistöä täydennettiin Bloodriden joukossa vaikuttavalla bassokitaristilla, Esa Pennalalla. Bändi äänitti tämän luomuksensa, kuten myös miksasi ja masteroi sen, Panu Postin kanssa Posti Studioilla. Hän myös sävelsi albumille yhden biisin. Levyn tuotti Juha Kujanen. Oikealla näkyvä kansitaide on Juha Vuorman luoma.

Lue koko julkaisu…