Metallimusiikki.net

demia

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen demia liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin demia. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin demia liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Demia: Phantom Limbs.

  • Julkaistiin torstaina 30.08.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1057 kertaa
  • Bändit:

Demia-bändin debyyttialbumin, nimeltään 'Insidious', kansikuva, jossa bändin logo näkyy uponneena rupuisen silmän yläpuolella. Silmä on tylsä, sen väri vihreä, iho ympärillä likainen ja osittain verinenkin.Kotoisin Amsterdamista

Hollantilainen metallibändi Demia (www.demiamusic.com) julkaisi netissä kaksi päivää sitten tämän mahtavan musiikkivideon kappaleestaan "Phantom Limbs". Biisin nimi on suomennettuna "Haamuraajat". Se ilmeisesti viittaa amputoinnin jälkeisiin haamukipuihin ja tuntoihin siitä, että poistettu raaja on vielä torsossa kiinni. No eipäs ole! Tämä video on mahtava siinä mielessä, että kuvaustiimi on tehnyt ällistyttävää työtä — editointitiimi sitäkin ällistyttävämpää. Rypäs miehiä soittamassa tavanomaista metallibiisiä on saatu näyttämään aggressiiviselta tuomiopäivän sotureiden laumalta. Bravo.

Biisi kuullaan yhtyeen debyyttialbumilla, nimeltään "Insidious". Se julkaistaan Scarlet Recordsin kautta 24. syyskuuta. Levyn tuottajana toimi Dirty Icon, johon kuuluu Logan Mader sekä Lucas Banker. Viimeksi mainittu vaikuttaa sellaisessa yhtyeessä kuin Junkie XL. ja Mader taas on entinen Machine Headin muusikko, mutta soittaa näinäkin päivinä myös Soulfly-nimisessä orkesterissa. Logan Mader myös miksasi ja masteroi albumin Hollywoodissa sijaitsevan Undercity Recording Studion suunnalla.

Lue koko julkaisu…

Demia Scarlet Recordsille.

  • Julkaistiin perjantaina 06.07.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 673 kertaa
  • Bändit:

Jonkinlainen piirretty kuva, jossa jonkinlainen eläin raapii maassa makaavan ihmisen verenpunaisia suolia suuhunsa.Metallia Amsterdamista

Alankomaalainen Demia (www.demiamusic.com) siirtyi sopimuksen kautta Scarlet Recordsin siipien suojiin. Bändin debyyttialbumi, nimeltään "Insidious", äänitettiin Kalifornian Undercity Recording Studioilla yhdessä tuottajien Logan Maderin (ex-Machine Head, Soulfly) ja Lucas Bankerin (Junkie XL) kanssa. Se tullaan julkaisemaan tämän vuoden syyskuussa.

Bändi luonnehtii musiikillista tyyliään sellaiseksi, että se taatusti kolahtaa Machine Headin, Slipknotin, Chimairan, Meshuggahin ja Lamb Of Godin faneihin.

Lue koko julkaisu…