Metallimusiikki.net

denial fiend

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen denial fiend liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin denial fiend. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin denial fiend liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Denial Fiend: "Horror Holocaust".

  • Julkaistiin torstaina 30.06.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1087 kertaa
  • Bändit:

Sarjakuvamainen piirros irvistelevistä punasävyisistä monstereista. Kuvan yläosassa sinikeltaisella värillä lukee Denial Fiend ja alaosassa keltaisella "Horror Holocaust".Julkaistaan 2.8.2011

Yhdysvaltalainen metallibändi Denial Fiend tulee julkaisemaan Ibex Moon Recordsin kautta aivan elokuun alussa uuden studiolätyn. Se on nimeltään "Horror Holocaust". Kyseessä on tämän vuodesta 2006 lähtien toimineen horror metal -ryhmän järjestyksessä toinen levy. Se äänitettiin Floridassa sijaitsevan Mana Recording Studion tiloissa. Kiekolla kuullaan ensimmäistä kertaa Denial Fiendin tämänhetkistä kokoonpanoa, johon kuuluu jäseniä muun muassa Deathin, Six Feet Underin ja Down By Lawn joukoista. Jenkkibändin mukaan tämä albumi on edeltänyttä "They Rise" -debyyttiä nopeampi, kireämpi ja monipuolisempi. Vaikutteita on napattu ainakin Slayerin, Celtic Frostin, Carcassin ja Deathin biisisaldosta. Ajoittain vaikutteita kuullaan ymös perinteisestä metallimätöstä ja hardcoresta.

Lue koko julkaisu…