Metallimusiikki.net

deranged

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen deranged liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin deranged. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin deranged liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Deranged: "Cut, Carve, Rip, Serve".

 • Julkaistiin sunnuntaina 09.01.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 738 kertaa
 • Bändit:

Ruotsalainen death metallia ja grindcorea tekevä Deranged nimesi eilen lauantaina uuden studioalbumin. Yhtye tulee julkaisemaan uransa kahdeksannen kokopitkän albumin Sevared Recordsin kautta myöhemmin kuluvana vuonna. Teos tunnetaan nimellä "Cut, Carve, Rip, Serve" ja sen soittolistalla kuullaan englanninkielisiä nimiä, kuten kappaleet "Limbless Slave" ja "Razorsharp Decapitation". Yhtyeen rumpali Rikard Wermén kertoo Derangedin olevan vielä kiireinen uutta biisiaineistoa työstäessään, mutta kappaleet on tähän mennessä ainakin pääosin ikuistettu. Ainoastaan eräitä sanoituksia ja vokalistin osuuksia pitää hioa. Rumpalin mukaan uusi Deranged-albumi tulee olemaan yhtyeen sairain ja brutaalein. Hän odottaakin kovasti kiekon ilmestymistä. Edellinen albumi ilmestyi kolme vuotta sitten.

Lue koko julkaisu…

Deranged hajosi.

 • Julkaistiin maanantaina 31.03.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 699 kertaa
 • Bändit:

Derangedin 'The Redlight Murder Case' -albumin kansikuva, jossa näkyy verinen maalaus naisesta, joka on kauhuissaan kun jokin piikikäs olento silpoo häntä. Vasemmassa yläkulmassa bändin logo, oikeassa alakulmassa albumin nimi.Viimeisen albumin kansikuva

Ruotsalainen dm-ryhmä Deranged (www.iamderanged.com) tiedottaa laulajansa Martin Schönherrin suulla, että valitettavasti bändin koettelemukset ovat viime aikoina ns. katkaisseet kamelin selän. Yhtye on päättänyt panna pillit pussiin välittömästi. Bändin olemassaolon päätti viime aikoina sen eteen sattuneet vastoinkäymiset. Ensin pari viikkoa sitten yhtyeen rumpali Rikard Wermén päätti erota yhtyeestä. Hän oli hoitanut rumpujen lisäksi myös muita bändin juoksevia asioita noin 15 vuoden ajan. Mies oli kyllästynyt ilottomiin rutiinihommiin, joten hän päätti erota välittömästi. Rumpalin yhtyeen laulaja kertoo hoitaneen hommansa erittäin hyvin ja että pellinpaukuttaja oli aina ehtinyt järjestämään aikatauluunsa tilaa bändin asioiden hoitamista varten.

Lue koko julkaisu…

Deranged sai albumin valmiiksi.

 • Julkaistiin lauantaina 22.09.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 618 kertaa
 • Bändit:

Gore/death metallia soittava ruotsalainen Deranged (www.iamderanged.com) sai valmiiksi jo seitsemännen pitkäsoittonsa. Levylle yhtye antoi nimeksi "The Redlight Murder Case". Se halutaan julkaista jossain vaiheessa marraskuuta Regain Recordsin kautta. Yhtye uutisoi aikaisemmin saapastelleensa Berno Studion tiloihin levyä äänittelemään kuluvan kuukauden alussa. Deranged ei suotta vitkastellut, sillä levy äänitettiin, miksattiin ja masteroitiin 14 päivän sisällä.

Bändin rumpalina toimiva Rikard Wermén lausui levystä aikaisemmin, että kyseessä on ryhmän tähänastisista tekeleistä paras albumi musiikillisesti. Se edustaa Werménin mukaan Derangedin ehdotonta eliittiä, sillä materiaalia on mieletöntä ja brutaalia, joka takaa kuuntelijakunnalle katkenneen niskan heviletin pyörityksen kautta.

Lue koko julkaisu…

Deranged Portugaliin, Espanjaankin.

 • Julkaistiin torstaina 02.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 649 kertaa
 • Bändit:

Ruotsalainen death metal -mestari Deranged (www.iamderanged.com) tiedottaa aikovansa rutota Portugalin ja Espanjan alueita lokakuussa. Bändi lähtee tekemään kansaa nöyräksi lokakuun alussa ja päättää keikkaputkensa tehtyään viitisen kappaletta live-esiintymisiä.

Bändi estui huhtikuussa vaatimattoman studion tiloihin luomaan demoa kaikista niistä biiseistä, jotka tulevat sisältymään bändin uudelle pitkäsoitolle, mille on jo hilpeä nimikin annettu: "The Red Light Murder Case".

Deranged solmi hiljattain levytyssopimuksen erottuaan ensin Listenablen remmistä. Uudeksi kätyrikseen ryhmä värväsi Regain Recordsin. Yhtye aloittelee tämän kuukauden aikana uuden pitkäsoittonsa äänitystöitä, sillä ryhmä kaavailee julkaisevansa lopputuloksen vielä tämän vuoden puolella. Levyn julkaisuhetkeksi on ainakin alustavasti arvioitu marraskuuta.

Lue koko julkaisu…