Metallimusiikki.net

descend

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen descend liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin descend. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin descend liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Descendiltä Spotify-sinkku.

  • Julkaistiin torstaina 24.02.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 832 kertaa
  • Bändit:

"The Life Delusion" -singlen kannessa musta pohjaväri ja sen keskellä punaista utua vasten piirros linnusta, joka musta ja valkoinen. Kuvan yläosassa näkyy Descend-logo ja sen alla punaisella värillä albumin nimi.Julkaistaan 7.3.2011

Ruotsalainen Descend (www.descend.de) aikoo laittaa Spotifyyn debyyttialbuminsa ensimmäisen singlen. Progressiivista ja death metallia fuusioiva Descend kutsuu esikoisalbuminsa esikoissingleä nimellä "The Life Delusion". Se ilmestyy 7. maaliskuuta oheisella Emil Maxénin luomalla kansitaiteella koristeltuna. Tukholmassa päämajaansa pitävä ryhmä aikoo saapu huhtikuussa Turkuun esiintyäkseen S-Osiksen tiloissa. Jossain vaiheessa kevättä tai viimeistään kesän tullen debyyttialbumi "Through the Eyes of the Burdened" julkaistaan Supernova Recordsin tuella. Albumin äänitystyöt päättyivät alkuvuodesta ja levy-yhtiölle on sittemmin ehditty lähettämään albumiin kuuluvat ääni- ja kuvatiedostot. Supernovan väki ei ole vielä antanut tarkkaa julkaisupäivämäärää.

Lue koko julkaisu…