Metallimusiikki.net

destrage

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen destrage liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin destrage. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin destrage liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Destrage: "Urban Being".

  • Julkaistiin perjantaina 05.06.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 785 kertaa
  • Bändit:

Destragen albumin "Urban Being" etukannessa mustaan pukuun sonnustautunut parrakas mies katselee häijysti eteensä. Miehen takana on suuria rakennuksia, rojua ja romua. Kuvan alaosassa keskitettynä Destragen logo valkoisella, jonka alla käsikirjoituksella Julkaistaan 24.6.2009

Italialainen Destrage (www.destrage.com) tulee julkaisemaan debyyttialbuminsa juuri hankkimansa yhteistyökumppanin, Coroner Recordsin, kautta kuluvan kuukauden loppuvaiheilla. Yhtyeen esikoisalbumi on tasan 10 biisiä ja noin 50 minuuttia musiikkia sisältävä levy, jonka kappaleet kävi tuottamassa Ettore Rigotti. Sama mies on muovannut biisiainesta myös omalle bändilleen, Disarmonia Mundille, sekä myös ja Slowmotion Apocalypselle. Esikoisalbumi julkaistiin alunperin japanilaiselle yleisölle noin vuosi sitten. Albumin antia voi käydä kuuntelemassa yhtyeen MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…