Metallimusiikki.net

destructionin

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen destructionin liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin destructionin. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin destructionin liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Destructionin kitaristilta keskisormi katki.

  • Julkaistiin keskiviikkona 02.09.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1011 kertaa
  • Bändit:

Livelevyn "The Curse Of The Antichrist -- Live In Agony" etukannessa piirros raivoavasta väkijoukosta keskellä konserttia tai muuta spottivalojen valossa tehtävää yleisötapahtumaa. Kuvan yläosassa roiskeiden seassa valkoisella värillä sana Destruction ja Julkaistaan 25.9.2009

Saksalaisen thrash metal -pioneeri Destructionin (www.destruction.de) ainoan kitaristin keskisormi koki karun kohtalon, kun sormi meni viime viikon puolella poikki Belgiassa. Mies oli kahden muun Destructionin jäsenen kanssa katsomassa Vlamrock-festivaalissa erään toisen bändin esiintymistä, kun aggressiivinen fani päätti leikkiä ninjaa ja ryhtyi murjomaan yleisöä moshpitissa. Kakopäisen ninjahevarin ja kitaristin kohtaaminen johti onneksi vain sormen hajoamiseen, mutta sen johdosta Mike Sifringerin sormi joutuu olemaan levossa ainakin parin viikon ajan. Veteraanimuusikko aikoo pidättäytyä käyttämästä ja näyttämästä keskisormeaan, sillä muussa tapauksessa sormi voi vaurioitua pysyvästi. Todennäköisesti Destructionin seuraavat keikat tullaan soittamaan korvaavan kitaristin voimin, mutta syyskuun lopussa järjestettävän livelevyn "The Curse Of The Antichrist — Live In Agony" julkaisujuhlassa myös Mike on menossa mukana.

Lue koko julkaisu…