Metallimusiikki.net

destynation

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen destynation liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin destynation. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin destynation liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Destynation: Back From The Dark.

  • Julkaistiin maanantaina 08.10.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 877 kertaa
  • Bändit:

Destynation-bändin viisi pitkähiuksista miesjäsentä seisoo rivissä mustaa taustaa vasten. Miehillä kullakin yllään lyhythihaiset paidat, joiden alla näkyvissä käsivarsissa osalla tatuointeja ja ranneremmejä.Heavy/power metallia

Ruotsalainen heavy metal -yhtye Destynation (www.destynation.com), joka tunnettiin aikaisemmin nimellä Eternia, laski levityksen musiikkivideon kappaleestaan "Back From The Dark". Biisi kuullaan yhtyeen viime vuoden huhtikuussa julkaisemalla esikoisalbumilla "Rising Up", minkä soittolistalta löytyy yhteensä tusinan verran melodisia ja kitaravetoisia hevikappaleita. Kiekko äänitettiin Studio Madnessin tiloissa vuoden 2005 aikana ja miksattiin sitten Matti Juntusen toimesta. Levyn masteroi Anders Zackrisson.

Tämä "Back From The Dark" alkaa upeasti ja jatkaa iloista tilutteluaan lähes viitisen minuuttia. Kappaleessa ei ole varsinaista kliimaksia ja kappale päättyy koreilematta, mutta muuten kappale on erittäin nautinnollinen. Biisissä on voimakkaasti esillä kitaristien taituroinnit ja vokalistin voimakkaasti esille tuodut ääntelyt.

Lue koko julkaisu…