Metallimusiikki.net

detonation

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen detonation liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin detonation. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin detonation liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Detonation: "Reprisal".

  • Julkaistiin maanantaina 08.03.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 761 kertaa
  • Bändit:

Punertava kuva Detonationin albumia "Reprisal" varten. Kuvassa näkyy jonkinlainen siluetti ihmisestä osoittamalla aseella maassa makaavaa henkilöä kohti. Kuvan oikeassa yläkulmassa valkoisella värillä lukee Detonation ja kuvan keskellä verenpunaisella värKuva: Kevin Storm

Alankomaalainen Detonation (www.detonation.nl) tiedottaa työskentelevänsä uransa neljännen studioalbumin parissa. Thrash metallia sisältävä albumi halutaan julkaista jossain vaiheessa nyt kuluvaa vuotta. Toistaiseksi bändiläiset ovat paljastaneet uudesta albumista, että se tottelee nimeä "Reprisal" ja sen verenpunaisen kansikuvan toteutti Kevin Storm. Sunnuntaina julkaisemassaan väliaikatiedotteessa Detonation kertoi albumin nauhoitushommien olevan nyt mennyttä aikaa. Yhtye on tyytyväinen kuulemaansa. "Reprisal" on raskaampaa kuin mikään bändin aikaisemmin tekemä biisimateriaali — vieläpä henkilökohtaisempi ja intensiivisempi kuin muut Detonationin levyt. Pari edustavaksi katsottua kappaletta tulevalta pitkäsoitolta on pantu ryhmän omille MySpace-sivuille kuunneltavaksi.

Lue koko julkaisu…

Detonation: "Emission Phase".

  • Julkaistiin perjantaina 12.01.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 638 kertaa
  • Bändit:

Detonation-bändin jäsenet mustavalkoisessa kuvassa. Neljä miestä istuu rivissä. Heillä on mustat vaatteet.Hollantilainen melodista death/thrash metallia takova Detonation (http://detonation.wingsofdeath.nu) uutisoi nettisivuillaan "Emission Phase" -albumin kappalelistan sisältävän 11 uutta biisiä, ja että se julkaistaan Osmose Productionsin kautta huhtikuussa. Kyseessä on Detonation-yhtyeen kolmas albumi. Albumin kansitaiteesta vastaa Eliran Kantor.

Lue koko julkaisu…