Metallimusiikki.net

devar

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen devar liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin devar. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin devar liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Devar: "Alternate Endings".

  • Julkaistiin sunnuntaina 16.08.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 706 kertaa
  • Bändit:

Devarin albumin "Alternate Endings" etukannessa kylmänsinisiä kuvia vaaleata taustaa vasten. Kuvan alaosassa tumma valokuva miehen tai naisen kasvoista, joiden kulmakarvat ja suu mustiksi värjätty. Kuvan yläosassa on Devarin logo pienin kirjaimin ja sinisJulkaistaan 29.9.2009

Norjalainen Devar (www.devar.no) on kaikessa hiljaisuudessa valmistellut esikoisalbuminsa "Alternate Endings" julkaistavaksi ensi kuukauden lopussa. Kymmenen vuoden ikäisen Code666 Recordsin avulla julkaistava debyytti äänitettiin ja miksattiin Conclave Media Studion uumenissa Bjørnar E. Nilsenin avustuksella. Black metallin ja tummasävyisen 1950-luvun rockin uniikiksi sekoitelmaksi luonnehdittuun albumiin voi käydä tutustumassa jo ennakkoon Devarin MySpace-sivuilla.

Devarin debyytin kansitaiteen loi italialaisen Canaan-yhtyeen riveissä suutaan, kitaraansa ja kosketinsoittimiaan soittava Mauro Berchi.

Lue koko julkaisu…