Metallimusiikki.net

dgm

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen dgm liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin dgm. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin dgm liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

DGM: "Different Shapes".

  • Julkaistiin tiistaina 13.03.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 553 kertaa
  • Bändit:

DGM-yhtyeen jäsenet, eli viisi miestä, seisovat jonkinlaisess astudiohuoneessa. Parilla miehellä on pitkät hiukset. Oikeassa laidassaa näkyvällä miehellä aurinkolasit silmillä, kalju pää ja ruskea nahkatakki.Italialainen progemetallia takova DGM (www.dgmsite.com) on julkaisemassa viidennen studioalbuminsa, jonka nimeksi yhtye risti "Different Shapes", toukokuun lopussa tai kesäkuun alussa. Levy julkaistaan Scarlet Recordsin kautta ja siitä aiotaan painaa erikseen Japania varten oma versio, mikä sisältää musiikkivideon.

DGM on vahvistettu saapuvaksi Gods of Metal 2007 -festareille, joka on Italian suurin metallimessu. Samassa tapahtumassa musisoi myös Heaven And Hell, Dream Theater, Blind Guardian, Dimmu Borgir, Procupine Tree, Symphony X ja Anathema.

Lue koko julkaisu…