Metallimusiikki.net

diabulus in musica

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen diabulus in musica liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin diabulus in musica. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin diabulus in musica liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Diabulus in Musica Napalm Recordsille.

  • Julkaistiin lauantaina 03.12.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 505 kertaa
  • Bändit:

"The Wanderer" -albumin etukannessa piirros mustahiuksisesta ja vaaleaan leninkiin pukeutuneesta naisesta. Vasemmassa yläkulmassa on Diabulus in Musican logo.Julkaistaan 29.2.2011

Espanjalainen Diabulus in Musica (www.diabulusinmusica.com) ilmoitti eilen perjantaina solmineen levytyssopimuksen yhden metallimusiikin skenessä merkittävimmän levy-yhtiön, Napalm Recordsin, kanssa seuraavan studioalbuminsa julkaisemiseksi. Bändi rohkenee nyt suhtautua tulevaisuuteensa luottavaisin mielin ja hyvin motivoituneesti, kun Napalm Records, joka on innostunut Diabulus in Musican musiikista, tukee sitä. Naisvetoinen metalliryhmä luonnehtii uutta albumiaan intohimoiseksi, energiseksi ja hienostuneeksi. Se on iso kehitysaskel bändin uralla. Äänite julkaistaan nimellä "The Wanderer" helmikuussa 2012. Se on jo miksattu ja masteroitu tanskalaisella Jacob Hansenilla ja kansitaiteen on loihtinut valmiiksi Stefan Heilemann. Kuva näkyy oikealla.

Lue koko julkaisu…