Metallimusiikki.net

discharge

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen discharge liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin discharge. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin discharge liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

"Grind Your Mind: A History of Grindcore" -kokoelma.

Kokoelmalevyn 'Grind Your Mind: A History of Grindcore' vihreäsävyinen kansikuva, joka on äärimmäisen sekava ja abstrakti.Ilmestyy 30.7.2007

Mayan / Sanctuary Records aikoo julkaista massiivisen grindcore-tyyliin painottuneen tupla-CD:n muotoon prässätyn kokoelmalevynsä, mikä on nimeltään "Grind Your Mind: A History of Grindcore", tämän kuukauden 30. päivä. Kyseessä on yksi kattavimmista grindcore-kokoelmajulkaisuista mitä on kuunaan tehty. Tupla-CD sisältää musiikkia niin musiikkityylin pahamaineisimmilta, legendaarisimmilta ja grindcoren pioneereina toimineilta artisteilta, kuin myös joitakin harvinaisempiakin biisejä tuntemattomammilta yhtyeiltä. Musiikkia löytyy niin genren varhaisista ajoista lähtien, vuosiväliltä 1984-1986, painottuen sen huippukauteen (1980-1990 -vuosikymmenen vaihteeseen). Tarjolla on myös viime vuosien eräitä tunnetuimpia biisejä. Kokoelma sisältää 75 biisiä, joita siivittää Albert Mudrianin sivuhuomautukset ja kommentit. Mudrianhan kirjoitti aikoinaan kirjan "Choosing Death: The Improbable History of Death Metal and Grindcore". Mies on tuttu näky myös amerikkalaisen musiikkilehti Decibelin taustavoimista.

Lue koko julkaisu…