Metallimusiikki.net

dismay

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen dismay liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin dismay. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin dismay liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Dismay jakaa 600 kappaletta uutta demoaan ilmaiseksi.

  • Julkaistiin tiistaina 04.11.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 767 kertaa
  • Bändit:

Dismay-yhtyeen "Seclusion"-demon kansikuvassa näkyy ylivalottunut, lähes vitivalkoinen, maisema pellosta tai valkoisesta luminiitystä valkoista taustaa vasten. Bändin logo haparoivalla kaunokirjoituksella rustattuna kuvan yläosaan mustalla värillä. Demon Demon kansikuva

Melodista ja melankolista metallia soittava Dismay (www.dismay745.com) on päättänyt vihdoin nostaa yhtyeen yleiseen tietoisuuteen jakamalla uusinta "Seclusion"-demoaan 600 kappaletta ilmaiseksi. Viiden biisin lättyä voi siis kysellä yhtyeen jäseniltä livenä, bändin tulevilta keikoilta tai esimerkiksi Dismay-jäseniä sisältävien rock-bändien Two-by-Fourin ja The Selfservedin keikoilta. Kyseinen demo on myös mahdollista tilata kotiovelle, maksamalla yhden euron verran postikuluja yhtyeen tilille 571161-20136946 ja ilmoittamalla viestikohdassa oman nimensä ja osoitteensa. Yritämme laskea liikkeelle demolla ja D-tarralla varustettuja kirjekuoria vähintään kerran viikossa jos ja kun tilauksia alkaa satelemaan. Lätty on toki ladattavissa myös digitaalisessa muodossa yhtyeen kotisivuilta ja kuunneltavissa kokonaisuudessaan yhtyeen MySpace-sivuilta, eli rahaa ei tarvitse kenenkään liikuttaa ellei siltä tunnu.

Lue koko julkaisu…