Metallimusiikki.net

disturbed

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen disturbed liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin disturbed. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin disturbed liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Disturbedilta harvinaisuuksia sisältävä "The Lost Children" -kokoelma.

  • Julkaistiin perjantaina 23.09.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 965 kertaa
  • Bändit:

"The Lost Children" -kokoelman etukannessa piirros monsterilapsista, jotka hohtavat punaisina ja mustina, silmät keltaisina kiiluen. Taustalla näkyy Disturbedin logo.Julkaistaan 8.11.2011

Yhdysvaltalainen Disturbed (www.disturbed1.com) julkaisee tiistaina 8. marraskuuta "The Lost Children" -kokoelman. Se on bändin ensimmäinen kokoelma-albumi harvinaisia ja B-puolen biisejä. Kokoelma sisältää kaksi aikaisemmin julkaisematontakin biisiä; "Mine" ja "3". Ne nauhoitettiin hyväntekeväisyystarkoitukseen. Disturbed laittoi kokoelmansa eilen torstaina ennakkotilattavaksi nettisivuilleen. Samasta paikasta löytyy viime vuoden elokuussa ilmestyneen studioalbumin "Asylum" eri versiot, joista erikoisempi sisältää DVD-levyllisen edestä materiaalia. Biisikokoelma "The Lost Children" tarjoaa kuunneltavaksi yhtensä 16 kappaletta. Niistä häntäpäässä sijaitseva "Midlife Crisis" on Faith No Moren biisistä tehty tulkinta ja kappale "Living After Midnight" on puolestaan Judas Priestiltä.

Lue koko julkaisu…

Disturbed pois pitkäksi aikaa.

  • Julkaistiin sunnuntaina 24.07.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1046 kertaa
  • Bändit:

Yhdysvaltalainen Disturbed (www.disturbed1.com) paljasti keulahahmonsa, laulaja David Draimanin, välityksellä ympärillään vellovien huhujen yhtyeen hajoamisesta saattavan pitää paikkansa. Yhtyeen on puhuttu panevan pillit säkkiin sen jälkeen kun Etelä-Amerikan-kiertue elokuussa on päättynyt. Fanilleen antamassaan vastauksessa Twitter-sivullaan Draiman kertoi, ettei Disturbedin tulevaisuutta olla vielä päätetty suuntaan eikä toiseen. Varmaa on kuitenkin nyt, että bändi tulee olemaan poissa pitkän aikaa. Aikaisemmin heinäkuussa mies ehti jo antaa samansuuntaisen lausunnon, kun hän paljasti yleisölle, ettei Disturbed osallistu ensi vuoden jättikiertueeseen eikä bändin suunnitelmista tulevaisuutta ajatellen ole tietoa.

Lue koko julkaisu…