Metallimusiikki.net

domgård

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen domgård liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin domgård. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin domgård liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Cursed 13 ja Domgård julkaisivat splitin.

  • Julkaistiin lauantaina 26.12.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1345 kertaa
  • Bändit: ,

Mustavalkoinen kansitaide "Tearing The World Asunder" ja "Svartsejd"-albumia varten. Kuvassa näkyy hämärä metsämaisema ja vasemassa yläkulmassa valkoisella Domgårdin logo. Kuvan oikeassa yläkulmassa valkoisella lukee Cursed 13 ja vasemmassa alakulmassa "SJulkaistiin 21.12.2009

Ruotsalaiset black metal -bändit Cursed 13 ja Domgård julkaisivat maanantaina 21. päivä tämän split-CD:n "Tearing The World Asunder / Svartsejd". Levyn ensimmäisen puoliskon kappaleet 1–5 ovat Cursed 13:n tuotantoa ja loput viisi kuuluvat Domgårdille. Äänite julkaistiin Ginnung Productionsin kautta. Kyseinen kiekko oli nuoren ruotsalaisen levy-yhtiön ensimmäinen julkaisu. Ginnung Productions myy levyä 10 euron hintaan. Cursed 13:n musiikkiin voi tutustua sen MySpace-sivuilla ja samoin Domgårdinkin tuotantoon voi saada halkileikkauksen osoitteessa www.myspace.com/domgard sijaitsevan musiikkisoittimen avulla.

Lue koko julkaisu…