Metallimusiikki.net

edenbridge

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen edenbridge liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin edenbridge. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin edenbridge liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Edenbridge: "The Bonding"

 • Julkaistiin torstaina 20.06.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1325 kertaa
 • Bändit:

Pyörteenä kulkeva portaikko, jonka keskellä kaukaisuudessa kellertävää valon hohdetta. Kuvan yläosassa hopeisella värillä Edenbridge-logo.Julkaistaan 24.6.2013

Sinfonista metallia soittava itävaltalaisyhtye Edenbridge (www.edenbridge.org) latasi äskettäin nettiin katsottavaksi ja kuunneltavaksi seuraavan studioalbuminsa videotrailerin. Bändiltä ilmestyy "The Bonding" -niminen opus 24. päivä Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa 2. heinäkuuta. Saksassa, bändin kotimaassa Italiassa ja myös Sveitsissä pitkäsoitto ilmestyy jo ensi perjantaina. Aikaisemmin Edenbridge julkaisi YouTubessa musiikkivideon uutukaiskappaleesta "Alight a New Tomorrow". Metalliryhmä tarjoaa sadalle albumin ensimmäisenä ennakkoon tilanneelle fanille mahdollisuuden saada albumista nimikirjoitetun version. Kiekon erikoispainos sisältää 32-sivuisen kansilehtisen. Myytävänä on myös tavanomainen CD-vaihtoehto, sekä tuplavinyyliversio.

Lue koko julkaisu…

Edenbridgen "Solitaire" ilmestyy heinäkuussa.

 • Julkaistiin tiistaina 29.06.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 922 kertaa
 • Bändit:

Edenbridgen "Solitaire"-albumin etukannessa näkyy hohtava ihmisen silmä, jonka ympärillä joitakin tribaalikuvioita ja yhtyeen logo yläosassa kultaisin kirjaimin. Kuvan alaosassa kellertävällä värillä lukee "Solitaire" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 5.7.2010

Itävaltalainen naislaulajalla tähditetty Edenbridge (www.edenbridge.org) tiedottaa julkaisevansa seitsemännen studio-opuksensa "Solitaire"-albumin muodossa pääosin heinäkuun aikana. Espanjan aluetta lukuunottamatta kiekko ilmestyy heinäkuun ensimmäisellä viikolla myös Suomessa. Oheisessa kuvassa näkyvän kansitaiteen albumia vartne loi Anthony Clarkson. Teos on laitettu ennakkotilattavaksi Amazon-nettikauppaan. Lisäksi yhtyeen nettisivuilla ja YouTube-kanavalla voi seurata uunituoreen "Higher"-musiikkivideon meininkiä. Musiikkivideon tuotti Reinhard Schmid. Yhtye paljasti luoneen uudelle kiekolle kaksikin sellaista biisiä, jotka sopivat erinomaisesti musiikkivideoiksi. "Higher" on niistä toinen. Edenbridge ei ole vielä paljastanut mistä toisesta biisistä videoklippi tullaan kuvaamaan.

Lue koko julkaisu…

Edenbridge: "Solitaire".

 • Julkaistiin perjantaina 18.12.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1114 kertaa
 • Bändit:

Kolme mustiin pukeutunutta miestä ja yksi kuolleen puun oksassa roikkuva nainen. Joukkio on hietikolla suuren pilvisen taivaan alla. Taivas on punertava ja räiskyvänkeltainen. Yhtyeen miesjäsenillä mustat nahkahousut jalassa ja naisella ei ole housuja laiKuvassa Edenbridge

Itävaltalainen Edenbridge (www.edenbridge.org) kutsuu seitsemättä studioalbumiaan nimellä "Solitaire". Se julkaistaan toukokuussa 2009, mutta tarkkaa julkaisupäivämäärää ei ole toistaiseksi tiedossa. Naislaulajalla tähditetty metalliyhtye aikoo julkaista uusimmasta albumistaan erikoisversion, jossa on bonuskappaleet "Eternity" ja "Inward Passage". Eilen torstaina kiekkonsa nauhoitusurakan päättänyt Edenbridge uutisoi aikaisemmin uuden musiikkimateriaalin olevan vuonna 2008 julkaistu "MyEarthDream"-kiekkoa melankolisempi ja tunnelmallisempi, mutta samat sinfoniset tyylit ovat uudellakin levyllä kuultavissa. Lisäksi "Solitaire"-albumin yhtye uskoo sisältävän ainakin pari todellista hittiviisua, jotka molemmat sopivat erinomaisesti musiikkivideoiksi.

Lue koko julkaisu…

Edenbridge: "MyEarthDream".

 • Julkaistiin maanantaina 18.02.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 906 kertaa
 • Bändit:

Nelihenkinen Edenbridge poseeraa vaaleaa taustalakanaa vasten, joka on laidoilta varjojen peitossa. Kuvassa takana kolme valkoisiin pukuihin sonnustautunutta pitkähiuksista ja aurinkolasipäistä miestä. Heidän edessään ja keskimmäisenä seisoo mustiin vaattAlbumi ilmestyy huhtikuussa

Progressiivista power metallia soittava Edenbridge (www.edenbridge.org) uutisoi aikovansa julkaista uransa järjestyksessä kuudennen studioalbumin Napalm Recordsin auttamana ihmisten ilmoille 25. huhtikuuta. Albumin nimi on "MyEarthDream" ja sen kansitaiteen toteutti Anthony Clarkson. Mies on aikaisemmin suunnitellut albumigrafiikkaa myös Blind Guardianille.

Uuden studioalbuminsa itävaltalaisryhmä kävi miksauttamassa Englannin Thin Ice Studioilla, jossa Thresholdin joukoista tuttu Karl Groom hoiti ääniraidat ojennukseen. Levy on tällä hetkellä masteroitavana täällä Suomessa helsinkiläisen Finnvox Studioiden suunnalla.

Sinfonisia osuuksia bändi kävi toteuttamassa viime vuoden lokakuussa Prahassa. Orkestraalisia äänivalleja bändi maanitteli soittamaan 65-henkisen Tšekinmaan Film Orchestran, johon kuuluu muusikkojan Prahan Filharmonisesta Orkesterista samoin kuin Tšekin valtion oopperaorkesterista. Aikaisemmin kyseinen klassisen musiikin legioona on osallistunut mm. Hollywood-elokuvien ääniraitojen soittamiseen.

Lue koko julkaisu…

Rage ja Edenbridge Euroopan-kiertueelle.

 • Julkaistiin maanantaina 15.10.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 872 kertaa
 • Bändit: , ,

Kolme hevihemmoa seisoo suuren 'Rage'-logon edustalla kivisessä maastossa, jossa taustalla hohkaa hiipuvat liekit ja mustuus. Miehillä pääsääntöisesti mustat vaatteet yllään. Vasemmalla seisovalla hepulla kitara kourassaan. Keskimmäinen on kalju ja ojenteRage ruttoaa Eurooppaa

Saksalainen power metallia soittava Rage (www.rage-on.de) liittoutuu ensi vuoden keväällä Euroopan-kiertueen ajaksi itävaltalaisen Edenbridgen ja venäläisen Aspect-ryhmän kanssa. Bändien on tarkoitus keikkailla maalis-toukokuun ajan ympäri maita ja mantuja alkaen Kööpenhaminasta ja päättyen Saksaan.

Rage-ryhmä valmistautuu juuri uuden albuminsa, nimeltään "Carved in Stone", julkaisemiseen. Kiekko on tarkoitus syöstä ihmisten ilmoille aikaisin ensi vuoden puolella Nuclear Blast Recordsin kautta. Kiekko sisältää ainakin nimikkobiisinsä lisäksi kappaleet "Drop Dead", "Gentle Murders", "One Step Ahead" ja "Without You".

Lue koko julkaisu…

Edenbridge etsii uutta kitaristia.

 • Julkaistiin perjantaina 28.09.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 866 kertaa
 • Bändit:

Mustahiuksinen Edenbridge-bändin naislaulaja seisoo ulkoilmassa pukeutuneena valkoisiin vaatteisiin. Naisella tyyni ilme kasvoilla, hän katsoo vasemmalle. Taustalla näkyy metsää ja sinistä taivasta, taaempana vuoria. Vuoren yli harppaa sateenkaari.Kuvassa bändin laulaja

Edenbridge (www.edenbridge.org), joka on itävaltalainen sinfonista metallia hönkivä yhtye, manifestoi nettisivuillaan etsivänsä uutta kitaristia. Yhtyeen edellinen kitarataituri, Robert Schoenleitner, ei nimittäin pysty enää hoitamaan velvoitteitaan bändissä johtuen ammatillisista syistä. Miehen työelämä ei anna periksi kun Edenbridgen on tarkoitus lähteä kiertueelle, jonka takia nyt etsitäänkin lahjakasta kitaristia. Bändi kehottaa kiinnostuneita tahoja lähettämään oitis sähköpostitse hakemuksen jonka mukana on CV, valokuvia, mp3- ja/tai videonäytteitä.

Lue koko julkaisu…

Edenbridge studioon syyskuussa.

 • Julkaistiin perjantaina 27.07.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 788 kertaa
 • Bändit:

Bändikuva Edenbridge-yhtyeestä, johon kuuluu kolme valkoisiin pukuihin sonnustautunutta miestä ja yksi mustiin nahka- tai lateksivaatteisiin pukeutunut nainen. Miehillä pitkät hiukset ja silmien edessä aurinkolasit. He seisovat valkoista taustaa vasten, jEdenbrige vuodesta 1998

Itävallan sinfonista metallia luova Edenbridge (www.edenbridge.org) päästi ilmoille ilouutisen, sillä yhtyeen kuudennen albumin biisien kirjoittaminen on juuri saatu päätökseen. Bändi aikoo marssittaa ihmismassansa kohti studiota, jossa työskentelyn on tarkoitus käynnistyä 19. päivä syyskuuta. Kiekon miksausvaiheen arvellaan starttaavan jossain vaiheessa vuoden 2008 tammikuuta. Albumi julkaistaan huhti-toukokuussa ensi vuoden puolella. Edenbridge paljastaa uuden studioalbumin sisältävän ainakin kappaleet "Undying Devotion", "Fallen from Grace", "Place of Higher Power", "Whale Rider" ja "Remember Me". Albumin lopulliselta soittolistalta löytyy 10 biisiä sekä intro. Tarkempia tietoja kiekosta luvataan paljastaa aivan lähiaikoina!

Lue koko julkaisu…

Edenbridge: uusi kitaristi ja rumpali.

 • Julkaistiin torstaina 05.07.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 923 kertaa
 • Bändit:

Edenbridge-bändin keulahahmo Sabine Edelsbacher taiteellisessa potretissa, jossa nainen seisoo haaleanvaaleata taustaa vasten yllään valkoinen toppi tai hame. Hänellä pitkät kurvikkaat hiukset, jotka ovat lähes mustat.Perustettu vuonna 1998

Edenbridge (www.edenbridge.org), eli tuo itävaltalainen sinfonista metallia räiskivä rytmiryhmä, uutisoi värvänneensä bändin riveihin kaksi uutta jäsentä. Uudeksi kitaristiksi bändi hankki Robert Schoenleitnerin, joka soitti yhtyeen kanssa Englannin ja Aasian suunnalla. Robert opiskeli kitaran soittamista Münichin VGI-instituutissa. Uusi rumpali taas tottelee nimeä Sebastian Lanser. Hän on Linzissä opetellut Bruckner Universityssa pellinpaukutuksen saloja. Lanser korvaa rummuissa Roland Navratilin. Uuden rumpalin kerrotaan olleen jo vuosikausien ajan Robertin ystävä, joten he miehet eivät ole aivan vieraita toisilleen. Edenbridge on näin ollen viisipäinen pitkään aikaan — yli viiteen vuoteen.

Lue koko julkaisu…

Edenbridge: rumpali erosi.

 • Julkaistiin lauantaina 31.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1007 kertaa
 • Bändit:

Lähes mustavalkoinen valokuva Edenbridge-ryhmän jäsenistä, joista kolme on mustiin pukeutunutta miestä ja yksi valkoiseen vaateparteen pukeutunut nainen. Nainen seisoo miehien edessä ja hänellä on pitkät mustat hiukset.Itävaltalaisen sinfonista metallia takova Edenbridge (www.edenbridge.org) on eronnut rumpalistaan, Roland Navratilista, johtuen henkilökohtaisista, musiikillisista ja taloudellisista erimielisyyksistä. Bändi ei ole vielä paljastanut korvaavan pellintakojan nimeä.

Muutama kuukausi sitten Edenbridge teki sopimuksen Napalm Recordsin kanssa. Yhtye aikoo julkaista kokoelmalevyn, "The Chronicles of Eden", joka sisältää ryhmän harvinaisimpia ja parhaita biisejä. Kokoelmalevy on tupla-CD.

Lue koko julkaisu…

Edenbridge Napalm Recordsille.

 • Julkaistiin sunnuntaina 05.11.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1255 kertaa
 • Bändit:

Itävaltalainen sinfonista metallia soittava Edenbridge (www.edenbridge.org) uutisoi nettisivuillaan solmineensa maailmanlaajuisen julkaisusopimuksen Napalm Recordsin kanssa. Bändi kertoo siirtyneensä NR:n siipien suojiin, sillä kyseinen yritys on aina tehnyt hyvää työtä bändiensä eteen.

Lue koko julkaisu…