Metallimusiikki.net

eerie

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen eerie liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin eerie. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin eerie liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Eerie etsii naislaulajaa.

  • Julkaistiin maanantaina 08.10.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1327 kertaa
  • Bändit: ,

Vanmakt-bändin Gorgoth seisoo synkkää korpimetsää vasten yllään musta paita tai takki ja kasvoillaan corpse-maskit. Miehellä puolipitkät mustat hiukset. Kasvot harmahtavat, mutta silmien ja suun ympärys maalattu mustaksi.Gorgoth, eli Tais

Ruotsalainen Vanmakt-bändin keulahahmo Gorgothin uusi musiikkiprojekti Eerie etsii naislaulajaa ryhmän vahvistukseksi. Gorgoth (aka Tais) kertoo, että nyt kun kerran Eerie on ottanut pienimuotoisen suunnanmuutoksen musiikillisessa linjauksessaan, voisi naislaulajan hankkiminen olla paras vaihtoehto. Nainen hoitaisi lauluosuudet yhdessä Taisin kanssa. Laulajatar voi periaatteessa asua missä päin maailmaa tahansa, sillä biisit voidaan rakentaa yhdessä Internetin välityksellä.

ändin MySpace-sivuilla julkaistiin hiljattain uusi biisi, nimeltään "Silence", joka edustaa tyyliltään uusinta Eerietä. Se on bändin mukaan samaa linjaa kuin mitä esimerkiksi Theatre Of Tragedy, Paradise Lost ja Sirenia edustaa.

Lue koko julkaisu…

Eerie värväsi rumpalin.

  • Julkaistiin lauantaina 18.08.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 871 kertaa
  • Bändit: ,

Ruotsalainen Eerie, joka on black metal -bändi Vanmaktin keulahahmo Gorgothin uusi gootti/doom metallia mättävä musiikkiprojekti, uutisoi värvänneensä riveihinsä rumpalin. Eerie ei enää näin ollen ole Gorgothin, aka Taisin, sooloprojekti. Mies kertoo Eerien MySpace-sivuilla värvänneensä rumpaliksi Gadd-nimisen hepun sen vuoksi, ettei Gorgothin omat rumpalin kyvyt ole kovin kummoisia. Gorgoth painottaa kuitenkin, että hän tekee itse jatkossakin musiikit ja soittaa muita instrumentteja, mutta lahjakkaaksi luonnehdittu Gadd toimii studiossa rumpalina.

Lue koko julkaisu…