Metallimusiikki.net

ektomorf

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen ektomorf liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin ektomorf. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin ektomorf liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ektomorf: Last Fight.

  • Julkaistiin maanantaina 29.11.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1528 kertaa
  • Bändit:

Tummanharmaa pohjaväri ja sen yläosassa Ektomorf-sana koristeellisin kirjaimin. Kuvan alaosassa jonkinlainen ketjumainen symboli, jonka alle kirjoitettu punertavalla värillä sana Redemption.Julkaistaan 17.11.2010

Smurffinimestä huolimatta raskasta hardcorea ja thrash metallia tekevä Ektomorf (www.ektomorf.com) laittoi joulukuussa ilmestyvän studioalbuminsa biisilistalta kappaleeseen "Last Fight" kuvatun musiikkivideon nettiin. Videoklipin voi katsoa tältä sivulta. Unkarilaisyhtyeen uusi studioalbumi on 17.12. AFM Recordsin kautta julkaistava "Redemption"-niminen opus. Teos nauhoitettiin Tanskassa Antfarmin studiotiloissa yhdessä veteraanituottaja Tue Madsenin kanssa. Madsen on aikaisemmin osallistunut The Hauntedin ja Dark Tranquillityn musiikin tuottamiseen. Ektomorfin uudella pitkäsoitolla käy vierailemassa kappaleessa "The One" Danko Jones. Albumista prässättävällä erikoisversiolla kuullaan bonuskappale "Kill Me Now".

Lue koko julkaisu…

Ektomorf: "Redemption".

  • Julkaistiin lauantaina 30.10.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1056 kertaa
  • Bändit:

Unkarilainen thrashia ja vaihtoehtometallia tekevä Ektomorf (www.ektomorf.com) julkaisi vasta kesäkuussa erikoisversion uusimmasta studioalbumistaan "What Doesn’t Kill Me…" ja nyt yhtye vihjailee tuovansa sille pian seuraa. Metallibändi suunnittelee julkaisevansa joulukuussa saksalaisen AFM Recordsin kautta uuden albumin, Tanskassa nauhoitetun "Redemption"-kiekon. Sen tuottajana toimi Tue Madsen, jonka taitoja ovat aikaisemmin hyödyntäneet ainakin ruotsalainen The Haunted ja Dark Tranquillity. Kesäkuussa kauppoihin tuotu "What Doesn’t Kill Me…" -albumi ilmestyi alunperin viime vuoden maaliskuussa. Sekin nauhoitettiin samassa studiossa ja saman tuottajan kanssa kuin "Redemption"-levykin.

Lue koko julkaisu…