Metallimusiikki.net

embryo

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen embryo liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin embryo. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin embryo liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Embryo: Flatterer Of Indifference.

  • Julkaistiin sunnuntaina 11.07.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1001 kertaa
  • Bändit:

Embryon "No God Slave" -albumin etukannessa näkyy suttuinen piirros jonkinlaisesta koristeikkunoiden rivistä, jonka yläosassa punaisella Embryon logo ja alaosassa albumin nimi mustalla.Julkaistiin 15.2.1010

Italiasta kotoisin oleva Embryo julkaisi 15. helmikuuta uuden 10 biisin mittaisen "No God Slave" -albumin. Sen toi kauppoihin Rising Records. Albumin soittolistalle sisältyvä neliminuuttinen kappale "Flatterer Of Indifference" päätyi musiikkivideoksi. Tämä musiikkivideo kuvattiin touko–kesäkuun tienoilla. Se julkaistiin heinäkuun alussa Internetissä ja sen voi katsoa nyt suoraan tästä. Musiikkivideon ohjasi Salvator Perrone. Perronen aikaisempiin meriitteihin sisältyy musiikkivideoiden tekeminen Anomialle, Awaken Demonsille, Exilialle, Shadows Chasing Ghostille ja myös Embryolle. Perrone toteutti aikaisemmin musiikkivideon Embryon uuden albumin nimikkokappaleeseen. Italialaisyhtye nauhoitti uutukaisalbuminsa helmi–maaliskuussa 2009 Italian Ravennassa sijaitsevan Fear Studion tiloissa. Sen miksasi Simone Mularoni ja masteroi Gabriele Ravaglia.

Lue koko julkaisu…