Metallimusiikki.net

equal vector

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen equal vector liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin equal vector. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin equal vector liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Equal Vector sai levytyssopimuksen.

  • Julkaistiin tiistaina 11.09.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 531 kertaa
  • Bändit:

Equal Vectorin viisi miestä seisoo katukiveyksellä, joka on rakennettu pienistä mukuloista. Kuvakulma ylhäältä kierosti alaspäin, joten miehet näyttävät hieman pieniltä. Yhdellä miehistä pitkät mustat hiukset, hänellä myös kokomusta vaatetus. Muilla arkivKotoisin Ateenasta

Kreikkalainen progressiivista metallia hönkivä metalliryhmä Equal Vector (www.equalvector.com) solmi levytyssopimuksen Burning Star Recordsin kanssa. Levy-yhtiö kertoo uutiskirjeessään, että tässä on yksi bändi, jolla on erittäin karismaattinen laulaja, Leonidas Hatzimihalis. Bändin kerrotaan ottaneen muotoaan jo vuosia sitten ja että bändin ensimmäinen demo pääsi mm. Kreikan Metal Hammer -lehden kuukauden demoksi. Yhtye ei ole kuitenkaan hätäillyt suotta, sillä se työsti lähes kahden vuoden ajan ensimmäistä pitkäsoittoaan. Tämä albumi on nyt valmis. Se julkaistaan pian, mutta sitä ennen aiotaan julkaista "Colors of Transparency" -nimisestä kappaleesta radiosoittoon tarkoitettu single. Kappale on levy-yhtiön mukaan mainio progressiivinen balladi.

Lue koko julkaisu…