Metallimusiikki.net

essence

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen essence liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin essence. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin essence liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Essence: "Lost in Violence".

  • Julkaistiin tiistaina 28.09.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 630 kertaa
  • Bändit:

Piirros sotilaasta kypärä päässä ja vain luuranko jäljellä. Taustalla näkyy useita kypäräpäisiä hahmoja. Oikeassa alakulmassa lukee "Lost in Violence" ja yläosassa Essence-logo rautaisella tekstuurilla.Kuva: Justin Osbourn

Tanskalainen thrash metallia tekevä Essence etsii levy-yhtiötä tuekseen halutessaan julkaista ennen vuoden 2010 päättymistä debyyttialbuminsa. Bändin levytysuran järjestyksessä toinen äänilevy on nimeltään "Lost in Violence". Se nauhoitettiin Kööpenhaminassa sijaitsevassa Medley Studiossa tuottaja Soren Andersenin kanssa. Andersen myös miksasi teoksen. Levyn masteroi Nikolaj Vinten Vinten Masteringin tiloissa. Teoksen luomisprosessi on jo viety kaikilta osin päätökseen ja Essencen joukot suunnittelevatkin nyt julkaisemista ja ensimmäisen musiikkivideonsa luomista. "Lost in Violence" -levylle sisältyvän biisin "Pestilence" voi käydä kuuntelemassa yhtyeen MySpace-sivuilta. Ohessa näkyvän kansitaiteen albumia varten loi Slash Designin palkkalistalta löytyvä Justin Osbourn.

Lue koko julkaisu…