Metallimusiikki.net

evile

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen evile liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin evile. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin evile liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Evile: "Five Serpents' Teeth".

 • Julkaistiin perjantaina 06.05.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 873 kertaa
 • Bändit:

Kolmannen albuminsa parissa puuhaileva brittiryhmä Evile (www.evile.co.uk) kertoo julkaisevansa odotetun opuksen nimellä "Five Serpents‘ Teeth". Yhdessä tuottaja Russ Russellin kanssa ikuistettu kiekko aiotaan julkaista aivan elokuun lopulla Earache Recordsin tuella. Levyn julkaisuajankohdaksi on asetettu 29.8. Teos tulee olemaan seuraaja lähes kaksi vuotta sitten esiin tuodulle "Infected Nations" -levylle. Senkin tuottajana Evile käytti Russ Russellia. Sama tuottaja on uransa varrella virittänyt myös Dimmu Borgirin ja Napalm Deathin musiikkia. Thrash metallia tekevä Evile kertoo, että albumi on jo viety masteroimisvaiheen yli. Levyn lupaillaan kuulostavan paremmalta kuin sopii odottaa ja että bändin parin viime vuoden aikana tekemä uurastus studiossa oli tekemisen arvoista.

Lue koko julkaisu…

Evile studioon viikonloppuna.

 • Julkaistiin perjantaina 18.03.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 734 kertaa
 • Bändit:

Ryhmäkuva neljästä pääosin mustiin pukeutuneesta miehestä, jotka seisovat hämärässä ulkoilmassa.Kuva vuodelta 2010

Englantilainen rässimetallibändi Evile (www.evile.co.uk) ilmoitti eilen lähtevänsä äänittämään kolmatta studiolevyään huomisen keikkansa jälkeen. Yhtye soittaa yhdessä Chthonicin kanssa Lontoossa ja siirtyy sen jälkeen Walesiin esiintyäkseen siellä järjestettävässä Hammerfestissä. Sen jälkeen yhtye aloittaa sunnuntaina Parlour Studioilla albumin nauhoittamisen. Seuraaja vuoden 2009 "Infected Nations" -levylle äänitetään tälläkin kertaa tuottaja Russ Russellin kanssa. Bändin soolokitaristi Ol Drake kuvailee uutta levyä mikstuuraksi edellistä ja "Enter the Grave" -levyä. Lisäksi levylle ahdetaan läjä uusia ideoita, joiden kokeilemista ryhmä odottaa kuumeisesti. Evile ei halua tyytyä toistamaan itseään vaan haluaa kokeilla uusia juttuja musiikissaan. Kolmoskiekko tulee olemaan aggressiivinen ja kypsä.

Lue koko julkaisu…

Evile: uusia biisejä netissä.

 • Julkaistiin tiistaina 26.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 733 kertaa
 • Bändit:

Kuvassa nelihenkinen Evile-yhtyeen kokoonpano, joka seisoo mustaa taustaa vasten. Yksi miehistä on ihonväriltään tummanruskea, muut vaaleaihoisia. Osalla miehistä pitkät hiukset.Kotoisin Huddersfieldista

Iso-Britannian iso ja paha thrash metal -hirmy Evile (www.evile.co.uk) julkaisi netissä kolme uutta kappaletta tulevalta "Enter the Grave" -albumiltaan, joka julkaistaan täällä Euroopassa 27. päivä elokuuta ja suunnilleen kuukausi myöhemmin myös Pohjois-Amerikassa Earache Recordsin saattamana. Albumin tuotti Flemming Rassmussen, joka on tehnyt uransa aikana samoja hommia myös muiden muassa Metallican ja Morbid Angelin kanssa. Levy äänitettiin Tanskan Kööpenhaminassa Silence-studioilla.

Kuunneltavaksi laitetut biisit kantavat nimiä: "Enter the Grave", "Schizophrenia" ja "Armoured Assault", joista jälkimmäinen alkaa sotaisissa tunnelmissa tykistön ja konetuliaseiden virittäessä kuuntelijaa kohti sopivaa tunnelmaa.

Lue koko julkaisu…