Metallimusiikki.net

exitium

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen exitium liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin exitium. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin exitium liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Exitium hajosi.

  • Julkaistiin lauantaina 24.03.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 644 kertaa
  • Bändit:

Exitium-bändin 'Outsourcing Morality' -albumin kansikuva, jossa bändin logo yläosassa ja alaosassa albumin nimi. Taustalla verenpunaista ja sekavia hahmoja.Amerikkalainen Exitium (www.exitiumgrind.com) on päättänyt pistää pillit pussiin. Yhtye on kotoisin Normanista, Oklahomasta. Exitium soitti grindcore-tyylistä musiikkia.

Yhtye ei paljasta nettisivuillaan äskettäin julkaistussa tiedotteessa hajoamisen syitä, vaan tyytyy kiittämään kaikkia niitä tahoja, jotka ovat vuosien varrella tukeneet bändiä. Kiitoksia satelee myös niille bändeille, joiden kanssa Exitium uransa aikana soitti. Exitium kiittää erityisesti Graham ja Courtney Landersia, jotka työskentelevät Deepsend Recordsin leivissä.

Lue koko julkaisu…