Metallimusiikki.net

exivious

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen exivious liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin exivious. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin exivious liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Exivious hajosi.

  • Julkaistiin maanantaina 10.05.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 820 kertaa
  • Bändit:

Exiviouksen samannimisen albumin etukannessa näkyy ruskeasävyinen pohjaväri ja sen päällä runsaasti ohuita satunnaisesti luikertelevia juovia kuin hermokimpussa ikään.Ilmestyi toukokuussa 2009

Alankomaalainen Cynicin ja Texturesin jäsenistä koostettu Exivious (www.exivious.net) päätti tänään maanantaina ripustaa rukkaset naulaan. Yhtye ehti julkaista urallaan vain yhden albumin. Se ilmestyi toukokuussa 2009. Levyn nimi oli "Exivious". Bändin jäsenet ovat päättäneet luopua yhtyeensä parissa toimimisesta johtuen siitä, ettei sille ole enää riittävästi aikaa. Bändin kaikki neljä jäsentä ovat naimisissa muiden projektien ja kiireiden kanssa, joten he eivät voisi antaa Exivioukselle riittävästi aikaa. Nelikko kiittää fanejaan siitä vastaanotosta, jonka he osoittivat vuoden takaiselle esikoisalbumille. Albumin luksusversiota painettiin 1000 kappaleen suuruinen painos, joka on nyt myyty loppuun. Levystä on edelleen tarjolla tavallista digipak-painosta. Levyn voi hankkia esimerkiksi Exiviouksen nettisivuilta.

Lue koko julkaisu…