Metallimusiikki.net

exsecratus

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen exsecratus liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin exsecratus. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin exsecratus liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Exsecratuksen kokoonpano muuttui taas.

 • Julkaistiin perjantaina 30.10.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 877 kertaa
 • Bändit:

Metallibändi Exsecratus (www.exsecratus.com) uutisoi eilen ryhmän sisällä tapahtuneen muutoksia siinä määrin, että jatkossa yhtyeen laulajana toimii Jenni "Luna" Saira ja kosketinsoittajana toiminutta Anna Räisästä ei enää Exsecratuksessa nähdä. Räisäsen ja yhtyeen muiden jäsenten välillä kerrotaan olleen erimielisyyksiä. Metallibändi käyttää ainakin toistaiseksi sessiomuusikkoa kosketinsoittajanaan. Vokalistiksi napattu Saira esiintyi yhtyeen kanssa ensimmäistä kertaa Radio Rock Finlandian jälkimainingeissa Rock Townin tiloissa. Saira korvasi bändistä syyskuussa 2008 eronneen Leeni-Maria Hovilan, joka vei mukanaan myös kitaristi Tony Hentilän.

Lue koko julkaisu…

Exsecratus etsii laulajaa.

 • Julkaistiin sunnuntaina 28.09.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 866 kertaa
 • Bändit:

Suomalainen Exsecratus (www.exsecratus.com) uutisoi perjantaina bändin laulaja Leeni-Maria Hovilan ja kitaristi-laulaja Tony Hentilän päättäneen erota yhtyeestä. Bändi uutisoi, että se on päättänyt olla kommentoimatta kahden jäsenensä eroamisen syitä. Hovilan ja Hentilän eroamiseen on kuitenkin vaikuttanut useat osatekijät, joita Exsecratus ei lähde julkisesti puimaan. Tony Hentilän virkaa tulee toistaiseksi toimittamaan herra H. Saari, mutta Exsecratus etsii samanaikaisesti uutta vakituista vokalistia. Bändi pyytää laulajan virasta kiinnostuneita henkilöitä ottamaan yhteyttä bändiin sähköpostitse. Vokalistikandidaattien toivotaan lähettävän hakemuksen liitteenä demoäänitteen, valokuvan ja taustatietoja hakijasta.

Lue koko julkaisu…

Exsecratus: maista esikoista.

 • Julkaistiin maanantaina 23.07.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1075 kertaa
 • Bändit:

Exsecratus-ryhmän jäsenet seisovat tummasävyisessä valokuvassa lumisessa maastossa. Heistä jokainen pukeutunut mustiin vaatteisiin. Bändin logo kuvan oikeassa alakulmassa.Melodista metallia

Kotimainen metallibändi Exsecratus (www.exsecratus.com) uutisoi lisänneensä ääninäytteitä tulevalta debyyttialbumiltaan virallisille MySpace-sivuilleen. Yhtyeen ensimmäinen albumi on nimeltään "Tainted Dreams". Se julkaistaan 3. päivä syyskuuta Violent Journey Recordsin kautta. Kiekko tarjoaa melodista metallia — samanlaista sellaista, jota virtaa myös Children Of Bodomin, Sonata Arctican, Nightwishin ja Dimmu Borgirin suonissa. Bändi käyttää vahvasti mies- ja naislaulajan ääntä yhdessä, joiden taustalla murisee riffit ja tarkat rumpukuviot.

Lue koko julkaisu…