Metallimusiikki.net

f.k.ü.

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen f.k.ü. liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin f.k.ü.. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin f.k.ü. liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

F.K.Ü.: "Where Moshers Dwell".

  • Julkaistiin maanantaina 13.07.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1015 kertaa
  • Bändit:

F.K.Ü.-bändin "Where Moshers Dwell" -albumin kannessa on värikäs piirros hirviöistä ja ihmissusista, jotka haahuilevat kirkon edustalla ränsistyneen puurakennuksen edustalla. Kuvan vasemmassa yläkulmassa F.K.Ü.:n logo ja alaosasas punaisella värillä lukeeJulkaistaan 24.7.2009

Ruotsalaista thrash metallia soittava F.K.Ü. (www.moshoholics.com) aikoo julkaista Euroopan alueella albuminsa perjantaina 24. heinäkuuta Metal On Metal Recordsin kautta. Yhdysvaltojen ja muun maailman osalta albumin julkaisuhetki on vielä varmistamatta. F.K.Ü.:n uran kolmas pitkäsoitto tottelee nimeä "Where Moshers Dwell" ja sen mukana tulee erikoisuutena 10-sivuinen sarjakuvalehti Jeff Zornowilta. Yhdysvaltalainen Zornow on vastuussa myös albumin sarjakuvamaisesta kansikuvasta. Ruotsalaiset maanittelivat levylleen vierailevaksi muusikoksi näyttelijä Robert Englundin, joka esitti Freddy Kruegeria A Nightmare on Elm Street -elokuvissa. Myös Engorged-bändin Ryan Sorensen ja Jörgen Sandström Vicious Artista, Gravesta, Entombedista ja Torture Divisionista käy murisemassa sanottavansa.

Lue koko julkaisu…