Metallimusiikki.net

falloch

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen falloch liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin falloch. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin falloch liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Falloch: "Where Distant Spirits Remain".

  • Julkaistiin keskiviikkona 20.07.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 618 kertaa
  • Bändit:

"Where Distant Spirits Remain" -albumin etukannessa vihertävä, synkkä ja epätarkka valokuva ihmisen siluetista. Kuvan yläosassa lukee mustalla Falloch ja sen alla pienellä präntillä "Where Distant Spirits Remain".Julkaistaan 27.9.2011

Viime vuonna perustettu skotlantilaisyhtye Falloch (www.falloch.com) uutisoi julkaisevansa uransa ensimmäisen albumin nimellä syyskuun lopussa. Levyn äänittäminen starttasi viime vuoden puolella. Masteroimisen hoiti Ronan Chris Murphy alkuvuodesta 2011. Sen jälkeen Falloch solmi yhteistyösopimuksen Candlelight Recordsin kanssa. Nyt yhtyeen kokoonpano on täydentynyt siihen malliin, että Falloch pääsee soittamaan musiikkiaan live-esiintymisissä. Skottibändi kutsuu tunnelmallista ja ajoittain black metal -henkistäkin levyään nimellä "Where Distant Spirits Remain". Sen soittolistalla kuullaan yhteensä kuusi kappaletta, jotka miellyttänevät Agallochin, Primordialin ja Alcestin faneja.

Lue koko julkaisu…