Metallimusiikki.net

fleshkraft

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen fleshkraft liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin fleshkraft. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin fleshkraft liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Fleshkraft julkaisi debyyttialbuminsa ilmaiseksi netissä.

  • Julkaistiin perjantaina 14.11.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 726 kertaa
  • Bändit:

Fleshkraft-nimisen metallibändin debyyttialbumin "First Harvest" kansikuvassa näkyy avoimena oleva ovi, jonka edustalla lattia täynnä punaisia pääkalloja. Ihmisten pääkalloja. Seinät ovat tiiliskivistä ja ne ovat punertava, tuhruiset. Bändin logo kuvan ylDebyyttialbumin kansi

Tamperelainen death metal -yhtye Fleshkraft julkaisi debyyttialbuminsa "First Harvest" ilmaiseksi netissä. Albumin voi ladata kokonaisuudessaan osoitteesta www.fleshkraft.com. Yhtye perustelee pitkäsoittonsa julkaisemista ilmaisesti ladattavassa muodossa sillä, että tällä tavoin Fleshkraft pystyy erottumaan sakeasta bändimassasta. Levy julkaistiin Internetissä, sillä se on tehokkain tapa tavoittaa Fleshkraft-materiaaliin mieltyneet kuuntelijat. Bändin nettisivustolla on myös tuore musiikkivideo kappaleesta "Bred Undead". Videon toteutti Routafilmi, joka on tehnyt samankaltaisia töitä myös Kilvelle, Entwinelle, Manzanalle ja The Scourgerille.

Lue koko julkaisu…