Metallimusiikki.net

forgotten tears

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen forgotten tears liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin forgotten tears. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin forgotten tears liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Forgotten Tears värväsi kitaristin.

  • Julkaistiin perjantaina 30.05.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 591 kertaa
  • Bändit:

Forgotten Tearsin logo verenpunaisella pikimustaa taustaa vasten. Bändin logon kirjaimet kuin verisisiä viiltoja tai roiskeita ja niiden sekoituksia. Kirjaimet lähes lukukelvottomia, teräviä, ohuita ja kapeita. Yksi sana per rivi, keskittettynä horisontaaKotipitäjänä Milano

Italialainen melodista kuolonmetallia tiluttava Forgotten Tears (www.forgottentears.net) tiedottaa kutsuneensa joukkojensa täydennysmieheksi sellaisen muusikon kuin Simone Laruccia. Hän tulee jatkossa vastaamaan rytmikitaran kurittamisesta. Forgotten Tearsin keulahahmo Faust Quaggia (laulu) kertoo olevansa äärimmäsen iloinen Simonen saapumisesta, koska hän on lahjakas kitaristi ja muusikko. Nyt Faust itse voi luopua kitaran kopeloimisesta ja keskittyä täydestä sydämestään äänihuultensa kanssa työskentelyyn. Simonen saapuminen yhtyeeseen toi lisäksi uutta energiaa ja inspiraatiota — uuden muusikon kanssa bändi onkin jo kirjoitellut läjän hyväksi todettuja riffejä. Uusia biisejä tullaankin kuulemaan lähiaikoina.

Lue koko julkaisu…