Metallimusiikki.net

fuelblooded

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen fuelblooded liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin fuelblooded. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin fuelblooded liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Fuelblooded menetti kitaristin, rumpalin ja laulajan.

 • Julkaistiin lauantaina 26.06.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 748 kertaa
 • Bändit:

Ryhmäkuva Fuelbloodedin kokoonpanoon kuuluvista viidestä miehestä, jotka seisovat hohtavaa valopalloa vasten mustiin vaatteisiin pukeutuneina. Kuvan alaosassa Fuelbloodedin logo.Kuvassa Fuelblooded

Alankomaissa vaikuttava Fuelblooded (www.fueldblooded.com) uutisoi olevansa vähän niin kuin pakotettu pitämään taukoa keikkailusta, sillä bändi on nyt kolmea päätä lyhyempi. Yhtyeen kokoonpano on kutistunut kaksihenkiseksi, sillä kitaristi Danny Tunker, rumpali Norbert Moen ja laulaja Peter Brinkman päättivät erota yhtyestä. Soittajat eivät ole juurikaan perustelleet eroamispäätöstään, mutta miehet tippuivat kelkasta viimeisten parin kuukauden aikana "Off the Face of the Earth" -albumin julkaisujuhlan jälkeen. Bändi ei pysty harmikseen promotoimaan albumia keikkalavoilla johtuen jäsenkadosta. Fuelblooded etsiikin nyt korvaavia muusikoita. Sävellystyö seuraavaa Fuelbloodedin death/thrash metal -studioalbumia varten on jo käynnistynyt.

Lue koko julkaisu…

Fuelblooded julkaisee albumin perjantaina.

 • Julkaistiin maanantaina 01.02.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 755 kertaa
 • Bändit:

Fuelblooded-bändin albumin "Off the Face of the Earth" etukannessa näkyy suuri säteilevä räjähdys jonkinlaisen kaupungin yläpuolella siten, että räjähdys sinkoaa valkoista ja punertavaa valoa pallomaisesti taivaallekin. Kuvan alaosassa lukee kellertävälläJulkaistaan 5.2.2010

Vuoden 2002 alusta asti melodista death/thrash metallia tehnyt Fuelblooded (www.fuelblooded.com) on nyt saanut albumin valmiiksi. Jo parin vuoden ajan kiekkoa läjään laittanut metallibändi varmistaa albumin olevan lopulliselta nimeltään "Off the Face of the Earth" ja sen ilmestyvän perjantaina 5. helmikuuat My Kingdom Musicin tuella. Alankomaalaisyhtye käytti albumin miksaamisessa ja masteroimisessa apuna Jonas Kjellgreniä. Fuelblooded laittoi tammikuun viimeisellä viikolla Internetiin katsottavaksi musiikkivideon kappaleesta "The End Starts Here". Muita biisejä tulevalta pitkäsoitolta voi käydä kuuntelemassa yhtyeen MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…

Fuelblooded: "Off the Face of the Earth".

 • Julkaistiin keskiviikkona 23.01.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1002 kertaa
 • Bändit:

Viisi miestä valokuvassa, jossa kuvakulma alhaalta ylöspäin, joka saa miehet näyttämään suurilta ja uhkaavilta. Heistä lähes kaikilla pitkät hiukset, kaikilla mustat vaatteet. Taustalla vaaleata seinää, johon on kirjoitettu jotakin. Yläosassa musta raita.Toiminut vuodesta 2002

Hollantilainen death-thrash –ryhmä Fuelblooded (www.fuelblooded.com), joka aikaisemmin tunnettiin nimellä Sacramental Sachem, uutisoi aloittelevansa tällä viikolla uuden albuminsa nauhoittamista. Seuraavien kahden kuukauden aikana yhtye tavoittelee yhdeksän biisin äänittämistä. Ensin alkaa maaliskuussa rytmikitaroiden purkittaminen, jonka jälkeen huhtikuussa on vuorossa rumpu-, basso- ja lauluraitojen sekä lead-kitaroiden nauhoittaminen. Huhtikuun jälkimmäinen puolisko on pyhitetty miksaamiselle ja masteroimiselle, jotka molemmat hoidetaan Ruotsissa.

Uuden albumin työnimi on "Off the Face of the Earth", joten se saattaa vielä muuttua. Kiekolla kuullaan kahdeksan laulettua biisiä, seä yksi lyhyehkö instrumentaalinen värssy, joka on vielä tässä vaiheessa vailla nimeä.

Lue koko julkaisu…