Metallimusiikki.net

full scale conflict

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen full scale conflict liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin full scale conflict. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin full scale conflict liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

3rd Rail ja Full Scale Conflict yhteistyöhön.

  • Julkaistiin torstaina 01.07.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1408 kertaa
  • Bändit:

3rd Rail Music on solminut levytyssopimuksen metalliyhtye Full Scale Conflictin (www.fullscaleconflict.com) kanssa. Full Scale Conflict on vuonna 2005 perustettu helsinkiläinen bändi, jonka musiikille on tunnusomaista nopeat tuplabasarit, intensiiviset kitarat, hakkaavat bassot ja näiden päälläraivoisat vokaalit. Alun perin hip hop -yhtiönä tunnetun 3rd Rail Musicin linjaan sopien Full Scale Conflictin musiikista löytyy myös elementtejä hip hopin maailmasta. Debyyttialbumi "Trials Of Existence" ilmestyy
syyskuussa 2010.

Yhtyeen alkumetrit olivat melko vaikeita kokoonpanon vaihtuessa tiuhaan tahtiin. Vähitellen oikean miehistön löytyessä myös nykyinen suunta vakiintui ja hitaasti mutta varmasti Full Scale Conflict alkoi keikkailun myötä kerätä underground-suosiota. Vauhti kiihtyi ja nyt kesällä 2010 Full Scale Conflictilla on levytyssopimus sekä kiinnitys esiintymään Metal Heads Mission 2010:een Cannibal Corpsen ja Napalm Deathin rinnalle.

Lue koko julkaisu…