Metallimusiikki.net

gaia epicus

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen gaia epicus liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin gaia epicus. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin gaia epicus liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Gaia Epicus: "Dark Secrets".

 • Julkaistiin perjantaina 07.05.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1143 kertaa
 • Bändit:

Gaia Epicus -yhtyeen uuden "Dark Secrets" -albumin etukannessa näkyy piirros jonkinlaisesta mustasta hahmosta, joka manaa ja loitsuaa suuren katedraalimaisen rakennuksen edustalla olevan pöydän äärellä. Kuvan yläosassa vaalealla värillä Gaia Epicuksen logJulkaistaan kesällä 2010

Norjalainen melodista power metallia luova Gaia Epicus (www.gaia-epicus.com), joka on näihin päiviin mennessä kutistunut vain yhden miehen kokoiseksi, aikoo julkaista levytyshistoriansa viidennen albumin kesällä 2010. Bändin oman Epicus Recordsin kautta kauppoihin tuotava teos on nimeltään "Dark Secrets". Sen äänitystyöt on tähän mennessä hoidettu pääasiallisesti päätökseen. Vuodesta 1992 asti toiminut Gaia Epicus käytti tämänkin albumin kansitaiteen toteuttamisessa luottograafikko J.P. Fournierin apua. Fournier on aikaisemmin luonut kuva-aineistoa Edguyn, Avantasian ja DragonForcen käyttöön "Dark Secrets" -kansitaide paljastettiin maaliskuussa. Norjalaisyhtye julkaisi tammikuussa neljä edellistä albumia hetkellisesti ladattavaksi ilman maksua bändin kotisivuille.

Lue koko julkaisu…

Gaia Epicus: "Damnation".

 • Julkaistiin maanantaina 17.03.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 855 kertaa
 • Bändit:

Gaia Epicus -yhtyeen keulahahmo Hansen istuu myrskyävän taivaan alla. Hänellä musta tribaalikuvioitu paita ja mustat aurinkolasit silmillä, kalju pää, viikset ja leukapartaa. Taustalla fantasiamainen mieshahmo, jolla pitkät suippokorvat ja salamoiva valtiPari päivää vanha pressikuva

Norjalainen progressiivista metallia soittava Gaia Epicus (www.gaia-epicus.com) paljasti eilen sunnuntaina 16. päivä uransa neljännen studioalbumin, nimeltään "Damnation", kansitaiteen, jonka toteutti J.P. Fournier. Kansitaidetta voi katsoa suoraan täällä. Levy on tarkoitus julkaista alustavien suunnitelmien mukaan lähikuukausien aikana. Albumilla käy vierailemassa Masterplanin joukoissa vaikuttava Roland Grapow, joka on myös entinen Helloween-remmin jäsen. "Damnation"-opukselle bändi sai maaniteltua vierailevaksi muusikoksi myös Narniasta, Rob Rockista ja Stormwindista tutun Andreas Olssonin.

Lue koko julkaisu…

Gaia Epicus työstää uutta musiikkia.

 • Julkaistiin maanantaina 01.10.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 659 kertaa
 • Bändit:

Gaia Epicus -bändin neljä miesjäsentä poseeraa valkoista hieman lohkeilevaa seinää vasten. Kolmella miehistä kourissaan kitarat ja basso. Etualalla lyhyeen mustaan nahkatakkiin pukeutunut hevihemmo, jolla kalju pää.Kärsii miehistökadosta

Norjalainen pm-pumppu Gaia Epicus (www.gaia-epicus.com) kertoo viettäneensä hiljattain lyhyen hetken koomatilassa, mutta on nyt jälleen aktivoitunut. Bändi on jälleen valmis tositoimiin. Bändi on tällä hetkellä siinä pisteessä, että seuraavan Gaia Epicus -studioalbumin kappaleet on saatu valmiiksi. Myös demoasteiset versiot ovat odottamassa.

Bändi uutisoi lisäksi kitaristi Thomas C. Hansenin omasta sooloalbumista. Se julkaistaan kuluvan kuukauden puolella 17. päivä. Kiekon nimi on "Like A Shadow". Kyseessä on Hansenin henkilökohtainen debyytti.

Lue koko julkaisu…

Gaia Epicus: New Life.

 • Julkaistiin maanantaina 22.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1551 kertaa
 • Bändit:

Norjalainen power metal -yhtye Gaia Epicus (www.gaia-epicus.com) on julkaissut netissä uuden musiikkivideon kappaleestaan "New Life". Biisi löytyy bändin tulevalta "Victory"-albumilta, joka on tarkoitus julkaista 26. päivä kuluvaa kuukautta. Musiikkivideo on koostettu kotivideokameralla taltioidusta kuvamateriaalista. GE kertoo nettisivuillaan solmineensa levityssopimuksen The End Recordsin kanssa Pohjois-Amerikkaa varten, Icare Median kanssa Saksaa, Itävaltaa ja Sveitsiä varten, LSP:n kanssa Alankomaita ja Belgiaa varten ja Metal Mundus -firman kanssa Puolaa ajatellen.

Lue koko julkaisu…

Gaia Epicus: Fire & Ice.

 • Julkaistiin torstaina 04.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1373 kertaa
 • Bändit:

Gaia Epicus -bändin jäsenet seisovat rannalla. Kaksi miestä pitää kitaraa kohti taivaita ja keulahahmo heiluttaa Norjan lippua.Norjalainen Gaia Epicus (www.gaia-epicus.com) teki musiikkivideon kappaleesta "Fire & Ice". Kyseinen biisi kuullaan yhtyeen vuonna 2003 julkaisemalla "Satrap"-nimisellä albumilla. Albumi äänitettiin Godt Selskap Studioilla ja julkaistiin Sound Riot Recordsin kautta. Kiekko miksattiin Finnvox Studioilla, jossa on käynyt musiikkiaan työstämässä myös mm. Sonata Arctica ja Stratovarius. Gaia Epicus perustettiin v. 1992.

Bändi julkaisee uuden albumin, minkä nimi on "Victory" perjantaina, 26. päivä kuluvaa kuukautta.

Lue koko julkaisu…

Gaia Epicus: "Victory".

 • Julkaistiin torstaina 04.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1028 kertaa
 • Bändit:

Gaia Epicus -bändin ryhmäkuva, jossa neljä norjalaista miestä poseeraa kuvaajalle. Yksi miehistä heiluttaa Norjan lippua.Norjalainen power metal -bändi Gaia Epicus (www.gaia-epicus.com) aikoo julkaista kolmannen albuminsa, jonka nimi on "Victory", tammikuun 26. päivä. Levy julkaistaan bändin oman Epicus Records -levy-yhtiön kautta. Bändin nettisivuilla julkaistun uutisen mukaan Epicus Records on tähän mennessä saanut hoidettua levyn jakelun Pohjois-Amerikkaan, Saksaan, Itävaltaan ja Sveitsiin, mutta myös Puolaan, Alankomaihin ja Belgiaan. Edellä mainituissa maissa albumi on saatavilla ensimmäiseksi — levy-yhtiö pyrkii solmimaan julkaisusopimuksia myös muiden maiden kanssa.

Lue koko julkaisu…