Metallimusiikki.net

gehenna

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen gehenna liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin gehenna. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin gehenna liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Gehenna Indie Recordingsille.

  • Julkaistiin perjantaina 14.12.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 809 kertaa
  • Bändit:

Norjan yksi vanhimmista black metal -bändeistä, Gehenna (www.ludewigs.net/gehenna), on solminut levytyssopimuksen kotimaassaan vaikuttavan Indie Recordingsin kanssa. Bändi kommentoi uuden levy-yhtiönsä olevan paras ratkaisu Gehennalle, sillä se on hyvin ammattitaitoisesti ohjattu ja tarjoaa erinomaisen jakeluverkoston musiikin levittämistä varten.

Gehennan tuorein albumi on Moonfog Productionsin kautta vuonna 2005 julkaistu "WW". Se on seuraaja vuosituhannen alussa ilmestyneelle "Murder"-albumille. Moonfog on norjalainen levy-yhtiö, joka perustettiin Satyriconin keulahahmo Satyrin sekä Tormod Opedalin toimesta. Seuraavan pitkäsoittonsa Gehenna-joukot aikoo tuoda esiin ensi vuonna. Heinäkuussa 2008 ryhmä marssii Reel Noise Studioiden tiloihin äänittelemään pitkäsoittoaan.

Lue koko julkaisu…