Metallimusiikki.net

general chaos

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen general chaos liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin general chaos. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin general chaos liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

General Chaos: "Calamity Circus".

  • Julkaistiin keskiviikkona 29.09.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 688 kertaa
  • Bändit:

"Calamity Circus" -albumin laidoilla mustat kehykset ja keskellä piirros supersankarista, jolla vuohensarvet otsassa. Sankarin oikealla puolella lukee General Chaos ja alaosassa "Calamity Circus".Julkaistaan 12.11.2010

Saksalainen General Chaos (www.generalchaos.de) julkaisee Cyclone Empire Recordsin tuella esikoisalbuminsa Euroopassa 12.11.2010. Sarjakuvahenkisellä grafiikalla varustettu pitkäsoitto on sekoitus metalcorea ja death metallia. Teos nauhoitettiin yhtyeen kotikaupungissa Kölnissä ja masteroitiin Ranskassa. Levyn nimi on "Calamity Circus". Yhtye runoilee levyn olevan ajoittain melankolinen ja silti ilahduttava kuuntelukokemus, johon on otettu vaikutteita Panterasta ja ruotsalaisen death’n‘rollin edustajista. General Chaos pakkaa esikoisensa digipak-kuoriin, joiden välistä löytyy äänilevyn lisäksi julistekansilehtinen. Bändin tuotantoa voi kuunnella kahden kappaleen edestä yhtyeen omilla MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…