Metallimusiikki.net

glittertind

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen glittertind liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin glittertind. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin glittertind liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Glittertind: "Landkjenning".

  • Julkaistiin tiistaina 07.04.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 647 kertaa
  • Bändit:

Glittertindin albumissa "Landkjenning" vihreä väri ja suuri koristeellinen maalaus vuoristoisesta rinteestä, jonka juurella vettä ja vessä pieni purjevene. Kuvan etualalla ympyränmuotoinen viikinkiriimu tai muu vastaava koristesymboli.Julkaistaan 27.5.2009

Oslolainen Glittertind (www.glittertind.net) tulee julkaisemaan uusimman albuminsa Napalm Recordsin kautta ensimmäisenä maailmassa täällä Suomessa. Suomeen kiekko saapuu 27. toukokuuta. Parin päivän kuluttua kiekko ilmestyy myös Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Italiassa, Ranskassa ja Ruotsissa. Sen jälkeen kesäkuun alussa pitkäsoitto levitetään muualle Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan asti. Glittertind kutsuu uusinta albumiaan norjankielisellä nimellä "Landkjenning". Kappaleissa kuultavista instrumenteista osa on vanhoja perinteisiä norjalaisia soittimia ja biisien sanoituksissa käsitellään Norjan käännyttämistä kristinuskoon väkivalloin. Pari uusinta kappaleta, "Nordafjells" ja "Longships and Mead", löytyvät toistaiseksi Glittertindin MySpace-sivuilta.

Lue koko julkaisu…