Metallimusiikki.net

goat of mendes

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen goat of mendes liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin goat of mendes. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin goat of mendes liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Goat Of Mendes: laulaja sekä kitaristi erosi.

  • Julkaistiin torstaina 26.04.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 563 kertaa
  • Bändit:

Goat Of Mendes -bändin jäsenet ryhmäpotretissa, joka on kehystetty koristeellisin tuliliekkiraamein. Kuvassa kuusi hahmoa, joista yksi on nainen.Bändi perustettiin 1994

Saksalainen pakanametallia soittava Goat Of Mendes (www.goatofmendes.de) kertoo nettisivuillaan julkaistussa uutisessa, että naisvokalisti Maia on eronnut bändistä samoin kuin kitaristi Larz.

Maian kiireet ovat haitanneet bändin keikkailua ja työskentelyä jo kuukausien ajan. Larz taas päätti vetäytyä ryhmästä taka-alalle vedoten henkilökohtaisiin syihin. Larz pysyy jatkossakin hyvissä väleissä bändiin — itse asiassa hän myös esitteli GOM:lle sen uuden kitaristin, Seebin.

Lue koko julkaisu…