Metallimusiikki.net

god dethroned

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen god dethroned liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin god dethroned. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin god dethroned liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

God Dethroned: "Under the Sign of the Iron Cross".

  • Julkaistiin tiistaina 21.09.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1110 kertaa
  • Bändit:

Alankomaalainen kuolonmetalliyhtye God Dethroned (www.goddethroned.com) kertoo vaikuttuneensa ensimmäisestä maailmansodasta siinä määrin, että se päätyi uuden albumin teemaksi ja nimeenkin. Yhtyeen yhdeksäs albumi on nimeltään "Under the Sign of the Iron Cross". Saksassa nauhoitettu levy on järjestyksessä toinen 1. maailmansodasta kertova God Dethroned -albumi. Konseptialbumi kertoo Verdunin verilöylystä, Schlieffenin suunnitelmasta ja sodan tunnetuimmasta lentäjä-ässästä, eli Punaisesta paronista. Musiikillisesti God Dethroned vertaa albumia lähinnä sotaelokuvan soundtrackiin, mutta musiikki on häijympää kuin mitä esimerkiksi vuonna 2009 "Passiondale"-levyllä esiteltiin.

Lue koko julkaisu…

God Dethroned: "Passiondale".

  • Julkaistiin perjantaina 10.10.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 989 kertaa
  • Bändit:

Hollannin hirmut, nimittäin God Dethroned (www.goddethroned.com), kertoo vieneensä pian viimeisimmän musiikkiprojektinsa päätökseen. Uusi albumi on valmis äänitettäväksi. Äänitteen nimi on "Passiondale" ja se sisältää yhteensä kahdeksan biisiä. Kiekkoa bändi kuvailee konseptialbumiksi, joka kertoo tapahtumista ensimmäisessä maailmansodassa. Albumi aiotaan julkaista huhti-toukokuussa 2009 Metal Blade Recordsin avulla. Sen soittolistalla kuullaan kappaleet "Under A Darkening Sky", "Behind Enemy Lines", "Drowning in Mud", "No-Man’s Land", "Passiondale", "Poison Fog", "Fallen Empires" ja "Artifacts of the Great War".

Lue koko julkaisu…

Nummirock 2008:n ensimmäiset kiinnitykset.

Viisihenkisen In Flames -bändin jäsenet ryhmittyneet jonkinlaisen rakennuksen äärelle. Etualalla mies, jolla pitkät ruskeat hiukset ja kokoparta kasvoilla.Kuvassa In Flames

Kun lumen valkea huntu on vihdoin peittänyt maan, voimme suunnata katseemme kohti tulevaa kesää ja jo 22. kerran Kauhajoen Nummijärvellä järjestettävää mustanpuhuvaa juhannusfestivaalia, Nummirockia (www.nummirock.fi). Yöttömän yön loistavana tähtenä tulee liekehtimään pääesiintyjämme, ruotsalainen Göteborg-soundin esi-isä, In Flames. Bändi julkaisee uuden albuminsa huhtikuun alussa, joka kantaa nimeä "A Sence of Purpose".

Muita ulkomaisia raakaa metallia soittavia ryhmittymiä edustavat mm. saksalainen thrash-legenda Destruction sekä hollantilaista death-metallia puskeva God Dethroned.

Suomalaisista tukkajumalista on kehitelty myös kattava kokoelma. Tässä vaiheessa kiinnitettyinä ovat Diablo, Mokoma, Kalmah, Mors Principium Est sekä Tuoni. Lisää kiinnityksiä tulossa kevään aikana.

Lue koko julkaisu…