Metallimusiikki.net

gravdal

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen gravdal liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin gravdal. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin gravdal liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Gravdal: "Torturmantra".

  • Julkaistiin maanantaina 22.02.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1174 kertaa
  • Bändit:

"Torturmantra"-albumin etukannessa näkyy hirviömäisen ihmisen kasvoja muistuttava maalaus. Ihminen huutaa naama vääränä ja toinen silmä kiinni. Kuvan värimaailma on musta, harmaa ja Gravdalin logon osalta punainen. Albumin nimi "Torturmantra" on kirjoitetJulkaistaan keväällä

Norjalainen Gravdal (www.gravdalsadist.com) black metallin kantakaupunkina tunnetusta Bergenistä käsin tulee julkaisemaan sitä itseään jossain vaiheessa tulevan kevään aikana. Yhtyeen järjestyksessä toinen studiorykäisy on nimeltään "Torturmantra". Se on yhdeksän biisin kokoinen kiekko, seuraaja vuonna 2008 ilmestyneelle "Sadist"-debyytille, jonka julkaisee Unexploded Records tarkemmin määrittelemättömänä päivänä. Yhtye ei ole vielä kertonut levyn tarkkaa julkaisupäivämäärää, mutta eilen albumin muut yksityiskohdat paljastettiin. Oheisessa kuvassa näkyvän kansitaiteen loi norjalainen Robert Høyem. Hän on aikaisemmin toteuttanut grafiikkaa Slagmaurille sekä Galarille.

Lue koko julkaisu…