Metallimusiikki.net

grotesque

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen grotesque liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin grotesque. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin grotesque liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Grotesque perui ja hajosi.

  • Julkaistiin keskiviikkona 04.04.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 683 kertaa
  • Bändit:

Mustavalkoinen valokuva Grotesque-yhtyeen kolmen jäsenen hahmosta, jotka seisovat hautausmaalla hautaristin lähellä. Taaempana on lehtipuita ja taivasta.Grotesque on poissa

Ruotsalainen death metal -bändi Grotesque, jonka kokoonpanoon kuuluu entisen At The Gates / The Crown -yhtyeen keulamies, Tomas Lindberg, on perunut aikaisemmin lupaamansa keikan Göteborgissa. Bändin piti esiintyä Storanissa, Ruotsissa, tämän kuukauden 20. päivä. Yhtyeen seuraksi oli hankittu Witchery ja Grand Magus. Lindberg kuitenkin päätti hajottaa Grotesquen.

Lopettamispäätökseen vaikutti Lindbergin mukaan bändin sisäiset erimielisuudet, jotka koskivat yhtyeen tulevaisuutta. Bändi ei aio esiintyä Göteborgissa ja on pahoillaan siitä. Grotesque pyytää anteeksi niiltä tahoilta, jotka olivat mukana järjestämässä keikkaa. Lindberg jatkaa lausunnossaan sanomalla, että bändin Necrolord ja Goatspell jatkavat työskentelyä omassa projektissaan, minkä nimi on The Great Deceiver.

Lue koko julkaisu…