Metallimusiikki.net

gwar

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen gwar liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin gwar. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin gwar liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Gwar: "Bloody Pit of Horror".

  • Julkaistiin keskiviikkona 10.11.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 798 kertaa
  • Bändit:

"Bloody Pit of Horror" -albumin etukannessa piirroshahmoja, jotka ovat aikamoisia monstereita. Hirviöiden yläpuolelle on kirjoitettu Gwar ja alapuolelle sanat "Bloody Pit of Horror" ilman lainausmerkkejä.Julkaistiin 9.11.2010

Amerikan Lordi, Gwar (www.gwar.net) julkaisi tiistaina 9. marraskuuta 12. pitkäsoittonsa. Metallibändin uutukainen on nimeltään "Bloody Pit of Horror". Metal Blade Recordsin vaikutuksella julkaistu teos on seuraaja vasta viime vuonna ilmestyneelle "Lust in Space" -levylle. Bändi poimi albuminsa nimeksi samannimisestä kauhuelokuvasta. Kauhuelokuva on italialaisten tuottama ja vuonna 1965 julkaisema. "Bloody Pit of Horror" on Gwarin toinen albumi, jossa kuullaan kahdeksankielisiä kitaroita. Gwar suunnittelee kiertueelle lähtemistä joulukuussa. Kiertue sisältää keikkoja Uudessa-Seelannissa, Australiassa ja Yhdysvalloissa. Yhtye juhlistaa 25-vuotista taivaltaan uusimmalla albumillaan ja todennäköisesti myös kiertue-esiintymistensä yhteydessä.

Lue koko julkaisu…