Metallimusiikki.net

hail of bullets

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen hail of bullets liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin hail of bullets. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin hail of bullets liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Hail of Bullets: "On Divine Winds".

  • Julkaistiin keskiviikkona 11.08.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 756 kertaa
  • Bändit:

Kuvassa yksityiskohtainen piirros tai maalaus suuresta sotalaivasta, joka seilaa avomerellä myrskytaivaan alla. Kuvan yläosasas hohtaa punaisia säteitä kuin Japanin sotalipusta ikään. Kuvan keskellä Hail of Bulletsin logo.Julkaistaan 11.10.2010

Lokakuussa uuden albumilevyn julkaiseva alankomaalaisyhtye Hail of Bullets (www.hailofbullets.com) tiedottaa, ettei uutta kiekko tarvitse enää pitkään odotella. Uutukaisen äänitystyöt päättyivät heinäkuun lopussa ja nyt yhtye on ruvennut ripottelemaan sen sisältämiä yksityiskohtia suurelle yleisölle. Bändi kertoo albumin ilmestyvän Metal Blade Recordsin tuella 11. lokakuuta Euroopassa ja päivää myöhemmin Pohjois-Amerikan markkinoilla. Musiikillisesti se on death metallia kuten debyyttialbumi "…Of Frost and War". Kuten edeltäjäkin, myös uusi albumi on konseptialbumi. Tällä kertaa kiekon teemaksi valittiin Tyynenmeren sotilaalliset konfliktit edellisen maailmanpalon aikaan. Biisiaineisto pureutuu keisarillisen Japanin ja Yhdysvaltojen välisiin mittelöihin. Debyyttialbumi käsitteli sodankäyntiä itärintamalla. Uutukainen sisältää näistä teemoista lauluja 11 uuden viisun ja yhden intron verran.

Lue koko julkaisu…