Metallimusiikki.net

hate

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen hate liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin hate. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin hate liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Haten basisti kuoli keikan jälkeen

 • Julkaistiin sunnuntaina 07.04.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1142 kertaa
 • Bändit:

Puolalainen death metallia soittava Hate (www.hate-metal.com) uutisoi perjantaina yöllä tai lauantaina aamulla basistinsa _Slawek "Mortifer" Archangielskij_´n menehtyneen. Bändin julkaisema tiedote kertoo bassokitaristin kuolleen nukkuessaan. Hän osallistui Haten kiertueella soittamiseen ja oli mennyt Stuttgartissa tehdyn keikan jälkeen nukkumaan. Hate yöpyi pienessä saksalaisessa Münchbergin kaupungissa. Bändin jäsenet löysivät miehen hengettömänä varhain eilen aamulla ja soittivat välittömästi paikalle ambulanssin. Muusikkoa ei kyetty elvyttämään. Tapahtuneen vuoksi yhtyeen jäsenet antoivat poliisille lausuntonsa ja vainajalle aiotaan tehdä ruumiinavaus kuolinsyyn varmistamiseksi.

Lue koko julkaisu…

Hate: "Erebos".

 • Julkaistiin torstaina 30.09.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1030 kertaa
 • Bändit:

"Erebos"-albumin kannessa vääristyneitä ihmisten kasvoja muistuttava patsas vasemmassa laidassa. Kuvan oikeassa laidassa musta likainen ja halkeillut tausta, jota vasten Hate-logo ja sen alla pienellä präntillä "Erebos".Julkaistaan 15.11.2010

Puolalainen extreme metallia tekevä Hate (www.hate-metal.com) varmisti eilen kutsuvansa uusinta opustaan nimellä "Erebos". Levy luotiin julkaisukuntoon vain viiden viikon pituisen työrupeaman aikana. Valmistumisvauhdistaan huolimatta Hate uskoo sen olevan vahvin kuuntelukokemus tältä bändiltä tähän mennessä. "Erebus" ilmestyy eurooppalaiselle fanikunnalle marraskuussa 2010 ja ensi vuoden tammikuussa Yhdysvaltojen markkinoille. Amerikkalaiset saavat albumista osakseen laajennetun painoksen, jossa kuullaan bonusmateriaalina joitakin live-esiintymisistä nauhoitettuja biisejä. Bändi lähtee lokakuussa kiertämään kotimaataan Puola yhdessä Decapitatedin kanssa. Marraskuussa Hate marssii Venäjän ja Ukrainan aroille ja sen jälkeen alkuvuodesta 2011 Pohjois-Amerikkaan. Yhtye kävi Suomessa edellisen kerran huhtikuussa. Tuolloin ryhmä nähtiin Helsingin Dante’s Highlightin lalalla.

Lue koko julkaisu…

Puolan vihainen Hate 2. huhtikuuta Helsinkiin yhdelle keikalle.

 • Julkaistiin torstaina 25.03.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 978 kertaa
 • Bändit:

Hyvin synkkä ja väritykseltään musta-vihreä valokuva kolmesta miehestä. Keskimmäinen mies on pitkähiuksinen ja hänellä mustat silmänympärykset. Miehen takana seisoo kaksi mustiin pukeutunutta miestä, joilla tyynet ilmeet kalpeilla kasvoilla. Kuvan tausta Kuva: Polina Kulikovskikh

Maa, joka on tunnettu death metal -yhtyeistään, tuo jälleen Suomen kamaralle uuden äpärälapsen nimeltä Hate. Viiden hengen death metallia soittava jyrä tulee Helsinkiin yhdelle keikalle. Tämän rujon illan tantereena toimii Dante’s Highlight, joka samalle illalle tarjoaa avajaiseksi suomalaisen Solaciden ja turkkilaisen Episode 13 -yhtyeen! Huhtikuun 2. päivä Helsingissä koettavan keikan pääsylippuja myy ennakkoon Tiketti 10 € hintaan. Ovelta liput maksavat 12 €. Illanvieton ikäraja on 18 vuotta. Taustatietoja Hatesta voi kaivaa bändin kotisivuilta osoitteesta www.hate-metal.com ja MySpace-sivuilta.

Helsingin keikan jälkeen Hate soittaa Ukrainan Kiovassa. Bändi käy konsertoimassa myös Islannin Reykjavikissä 9. huhtikuuta. Sen jälkeen puolalaisbändi siirtyy risteilemään halki Yhdysvaltojen ja Kanadan. Pohjois-Amerikan-kkiertueen Hate soittaa yhdessä Hypocrisyn, Scar Symmetryn, Blackguardin ja Swashbucklen kanssa. Bändien kiertue käynnistyy toukokuun alussa ja päättyy kuukautta myöhemmin.

Lue koko julkaisu…

Hate: "Morphosis".

 • Julkaistiin lauantaina 24.11.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 765 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen Hate-yhtyeen logo valkoisella mustaa taustaa vasten. Kirjaimet vääristyneet ja kierot. Muistuttavat hieman risuja tai piikkilankaa. Kirjoitettu versaalilla.Kotoisin Varsovasta

Puolan äärimmäisyyksiä tavoitteleva Hate (www.hatesatanic.org) viimeisteli uuden albuminsa kappalelistan. Kiekko, joka tullaan tuntemaan nimellä "Morphosis", on tarkoitus syöstä ihmiskunnan keskuuteen Osmosen Productionsin viskaamana aikaisin ensi vuoden alussa. Kiekko miksattiin heinä-elokuussa puolalaisen Hertz Studion syövereissä. Metallimusiikki.net uutisoi jo heinäkuun ensimmäisellä viikolla Haten työstävän levyä, jonka työnimi on "Katharsis". Tuohon aikaan arveltiin kiekon nimen saattavan vielä vaihtua.

Lue koko julkaisu…

Hate valmistautuu äänittämään.

 • Julkaistiin perjantaina 06.07.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 824 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen Hate-yhtyeen logo valkoisella mustaa taustaa vasten. Kirjaimet vääristyneet ja kierot. Muistuttavat hieman risuja tai piikkilankaa. Kirjoitettu versaalilla.Perustettu Varsovassa 1990

Industrial-luokan death/black metallia hönkivä Hate (www.hatesatanic.org) kertoo marssittavansa tuomiopäivän airuensa kohti Hertz Studiota, jossa bändin on tarkoitus ryhtyä äänittelemään uutta albumiaan. Kiekon työnimenä toimii "Katharsis" — nimi saattaa vielä vaihtua. Hate on tehnyt töitä uuden musiikkimateriaalin parissa viimeisten muutaman kuukauden ajan. Se on nyt tällä hetkellä esituotantovaiheessa, jossa se luo ääninäytteitä ja kappaleiden taustoja. Luvassa on kahdeksan uutta biisiä. Albumi tulee olemaan jatkoa kohua herättäneelle "Anaclasis — A Haunting Gospel of Malice & Hatred" -albumille. Uuden pitkäsoiton materiaalia Haten joukot pitävät kypsempänä ja kunnianhimoisempana kuin aikaisempaa mättöään.

Lue koko julkaisu…