Metallimusiikki.net

havoc unit

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen havoc unit liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin havoc unit. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin havoc unit liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Havoc Unitin täyspitkä julkaistaan 4.2.2008.

  • Julkaistiin keskiviikkona 19.12.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 644 kertaa
  • Bändit:

Havoc Unit -bändin esikoisalbumin kansikuva, jossa näkyy koristeellisia piirrettyjä kuvioita ja hahmoja mustalla ja punaisella värillä. Alaosassa punainen viisisakarainen tähti, jonka kummallakin puolella mustat hevosten siluetit. Yläosassa bändin logo go"h.IV+" on esikoinen

Kotimainen konevoimaista metalliseosta prosessoiva Havoc Unit (www.endpointzero.org) julkaisee "h.IV+"-nimisen debyyttialbuminsa Suomessa 4. helmikuuta. Levyjulkkareita juhlitaan lauantaina tammikuun 26. päivä kello 20–22 Helsingin Inferno Barissa. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, mutta sen ikäraja on 18 vuotta.

Levy on painettu erikoiseen Arigatopak-kartonkipakkaukseen, joita on tarjolla vain rajoitettu määrä. Esitteillä on levynpituinen, 53 minuutin pituinen, videokollaasi, levyn ennakkomyyntiä ja muuta sälää. Infernossa on myynnissä vain tapahtumaa varten kasattu erikoispaketti.

Lue koko julkaisu…