Metallimusiikki.net

headhunterz

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen headhunterz liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin headhunterz. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin headhunterz liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Hollantilainen DJ-sensaatio Headhunterz ensimmäistä kertaa Suomeen

  • Julkaistiin keskiviikkona 24.07.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 3155 kertaa
  • Bändit:

Monday Bar & Black XL: Headhunterz 7.9.2013 @ The Circus, Helsinki.Järjestetään 7.9.2013

Elektronista tanssimusiikkia klubikansalle tarjoava ruotsalainen Monday Bar -tapahtumakonsepti sekä kotimainen Club Life -tapahtumatuottaja tuovat tämän syksyn kiistatta kovaluokkaisimman elektronisen musiikin artistin Suomeen, kun huippumaineeseen noussut DJ-tuottaja Headhunterz nousee Helsingin The Circus -yökerhon lavalle lauantaina 7. päivä syyskuuta.

Hollantilaisen Headhunterzin keikka The Circuksessa on historiallinen, sillä se on artistin ensiesiintyminen Suomessa. Monday Bar ja Club Life ovat tuoneet monia huippuluokan DJ:tä pohjoismaihin; levyjä ovat käyneet pyörittämässä muun muassa Showtek ja Armin van Buuren.

Lue koko julkaisu…