Metallimusiikki.net

hevein

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen hevein liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin hevein. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin hevein liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Hevein julkaisi "Nor"-singlen ja -musiikkivideon.

 • Julkaistiin torstaina 16.06.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1251 kertaa
 • Bändit:

Suomalais–australialainen metalliorkesteri Hevein (www.hevein.com) julkaisi tulevalta täyspitkältä albumiltaan ensimmäisen singlen. Sinkku on kappaleesta "Nor". Siihen kuvattiin myös musiikkivideo, joka on laitettu nettiin katseltavaksi. Julkaisemassaan mediatiedotteessa Hevein kertoo uusimman musiikkivideonsa kuvatun kahden vuoden varrella viidessä eri maassa. Sen ohjasi ja editoi kitaristi Leif Hedström ja valokuvaaja Tuukka Peltonen. Metallibändi kertoo olevansa kyllästynyt näkemään tavanomaisia, toistuvasti samanlaisia, musiikkivideoita. Sen vuoksi Hevein päätti luoda jotain, jota ei ole koskaan aikaisemmin nähty. Sinkkubiisi sisältyy Helsingissä Sonic Pump Studion tiloissa nauhoitetulle "Gentle Anarchy" -albumille. Kiekon tuottivat Nino Laurenne ja Janne Joutsenniemi. Miksausvaiheen hoiti kanadalainen Shaun Thingvold.

Lue koko julkaisu…

Hevein: Esituotantovaihe sujuu hyvin.

 • Julkaistiin torstaina 22.11.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 705 kertaa
 • Bändit:

Tummanruskea valokuva Hevein-bändin jäsenistä, jotka istuvat rykelmänä maassa. Heitä on viisi miestä ja yksi nainen. Nainen istuu miesten takana keskimmäisenä. Osalla pitkät hiukset, osalla lyhyet.Kuva: Ville Juurikkala

Helsinkiläinen metallibändi Hevein (www.hevein.com), joka uutisoi syyskuun alussa aikovansa aloitella uuden albuminsa työstämisen, kertoo nyt levyn esituotantovaiheen sujuvan oikein hyvin. Bändi on äänitellyt riffejä, luonut kappaleille sanoituksia jne. saadakseen tuntumaa siihen miltä uusi pitkäsoitto tulee kuulostamaan. Yhtye kertoo sillä olevan tällä hetkellä jopa 20 biisiä valittavana. Seuraava vaihe on lähteä tekemään harjoituskämpällä demoja valmistuneista kappaleista. Hevein paljastaa uuden musiikkimateriaalin olevan sekoitus raskaita ja tunnelmallisia biisejä — luvassa suunnilleen samaa tyyliä kuin debyyttialbumillakin, mutta parempaa.

Lue koko julkaisu…

Hevein: Last Drop of Innocence.

 • Julkaistiin torstaina 14.12.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1214 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen thrash metal -bändi Hevein (www.hevein.com) teki tämän neljä ja puoli minuuttia kestävän taidonnäytteen kappaleestaan "Last Drop of Innocence". Bändi on kotoisin Helsingistä ja siihen kuuluu mm. entisen Apocalyptica-yhtyeen Max Lilja. Hevein perustettiin vuoden 1992 aikana ja se värvättiin Spinefarm Recordsin riveihiin. Bändi on tulossa esiintymään Summer Breeze -festareille, jotka vietetään Saksassa ensi vuoden elokuussa — samassa tapahtumassa kuullaan ja nähdään myös mm. ruotsalaista black metallia, kun paikalle ilmestyy Dark Funeral. "Last Drop of Innocence" -kappale on kuultu bändin vuonna 2005 julkaisemalla "Sound Over Matter" -albumilla.

Lue koko julkaisu…

Hevein saapuu Summer Breeze -festareille.

 • Julkaistiin tiistaina 12.12.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1067 kertaa
 • Bändit:

Melodisen thrashin mestari, Hevein (www.hevein.com), on vahvistettu saapuvaksi Saksassa elokuun 16.–18. päivä järjestettävään Summer Breeze -festivaaliin. Tapahtumapaikka on Dinkelsbühl, jossa Hevein-bändin lisäksi esiintyy näillä näkymin mm. Amon Amarth, Dark Funeral ja Moonsorrow. Lisätietoja voi käydä kaivamassa Summer Breeze Open Air -tapahtuman nettisivuilta, jotka sijaitsevat osoitteessa www.summer-breeze.de. Ensi vuoden elokuussa järjestettävä SBOA2007 on tapahtuman kymmenvuotisjuhla.

Lue koko julkaisu…