Metallimusiikki.net

holy rage

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen holy rage liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin holy rage. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin holy rage liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Holy Ragen debyyttialbumi ilmestyy lokakuussa.

  • Julkaistiin sunnuntaina 19.09.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 802 kertaa
  • Bändit:

Holy Ragen debyyttialbumin kannessa keltainen pohjaväri ja sen päällä sakaroita täynnä oleva metallirinkula. Rinkulan keskelle kirjoitettu tummanpunaisella yhtyeen nimi.Julkaistaan 25.10.2010

Iso-Britanniassa toimiva Holy Rage tiedottaa lykänneensä debyyttialbuminsa julkaisuhetkeä ja tuovansa "Holy Rage" -nimisen esikoisalbumin Z-Recordsin kautta yleisön ulottuville vasta 25.10.2010. Lievittääkseen odotuksen tuskaa, albumin kansitaide paljastettiin ja samalla levyllä kuultava kappale "Kingdom of Hell" laitettiin kuunneltavaksi bändin YouTube-kanavalle. Aikaisemmin yhtye povasi pystyvänsä julkaisemaan albumin jo syyskuussa, mutta torstaisen tiedotteen mukaan logistisista syistä johtuen se ei ole mahdollista. Brittiyhtye solmi pari kuukautta sitten partnerisopimuksen Z-Recordsin kanssa tämän debyyttialbumin julkaisua varten. Heavy metallia soittava Holy Rage tunnetaan parhaiten siitä, että yhtyen laulaja Al Atkins on entinen Judas Priestin laulaja ja myös vastuussa Judas Priestin nykyisestä bändinimestä.

Lue koko julkaisu…

Holy Ragen debyyttialbumi valmistui.

  • Julkaistiin maanantaina 24.05.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 717 kertaa
  • Bändit:

Englantilaisen Holy Rage -yhtyeen laulaja Al Atkins, joka perusti aikoinaan Judas Priestin ja toimi sen laulajana, uutisoi eilen sunnuntaina bändinsä "Just Don’t Run" -nimisen debyyttialbumin valmistuneen. Debyyttialbumin soittolistalla tullaan kuulemaan ainakin biisit "A Void to Avoid", "Waste Away", "Kingdom of Hell", "Redemption Roads" ja "Victory". Muusta soittolistan annista ei ole vielä tietoja. Teokselle on hankittu useita ehdokkaita sen jakelusta vastaamaan. Jakelijasopimukset tullaan viimeistelemään parin viikon kuluessa. Toistaiseksi ei ole tiedossa minkä levy-yhtiön kautta kiekko julkaistaan. Albumi saapuu kauppoihin touko–kesäkuussa 2010. Bändistä kuultiin edellisen kerran helmikuun alussa, jolloin yhtye uutisoi kirjoitelleensa vielä kappaleita uransa ensimmäistä pitkäsoittoa varten. Samaan syssyyn heviyhtyeen kokoonpano muuttui nykyisenlaiseksi, kun basisti Scott Dallow päätti poistua ryhmästä.

Lue koko julkaisu…