Metallimusiikki.net

homo iratus

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen homo iratus liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin homo iratus. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin homo iratus liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Homo Iratus: basisti / laulaja erosi.

  • Julkaistiin lauantaina 19.05.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 726 kertaa
  • Bändit:

Kolme miestä seisoo hietikolla, jossa isompiakin kivimurikoita. Tässä on Homo Iratus -yhtyeen kokoonpano. Etummaisena oikeassa laidassa mies, jolla t-paita ja maastohousut jalassa. Hänellä myös aurinkolasit silmillä.Perustettu vuonna 1998

Kreikkalaisen em-yhtye Homo Iratuksen basisti ja laulaja Angelos kertoo eronneensa bändin riveistä äskettäin. Vietettyään seitsemän vuotta bändissä, antauduttuaan sen vietäväksi niinkin pitkäksi ajaksi, hän on nyt päättänyt erota ryhmästä. Mies kertoo eroamisensa perimmäiseksi syyksi sen, ettei hän koe HI:n nykyistä musiikillista linjausta miellyttävänä. Hän kertoo lisäksi bändin jäsenten musiikkimakujen olevan niin toisistaan poikkeavat, että siinä on liikaa kontrastia. Angelos pitää luonnollisena erota bändistä kun kerran siinä soittaminen ei enää tunnu mukavalta.

Lue koko julkaisu…