Metallimusiikki.net

hooded menace

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen hooded menace liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin hooded menace. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin hooded menace liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Hooded Menace Relapse Recordsille.

  • Julkaistiin sunnuntaina 26.06.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 749 kertaa
  • Bändit:

Joensuulainen death/doom metallia takova Hooded Menace solmi hiljattain levytyssopimuksen Relapse Recordsin kanssa. Nyt yhtye odottaa pääsevänsä levittämään musiikkiaa nfaneilleen, jotka janoavat raskasta, musertavaa doom metallia ja vanhan oppikunnan death metallia. Sopimuksen syntymisestä kertoo Lasse Pyykkö toteamalla Relapsen olevan looginen askel eteenpäin Hooded Menacen uralla. Yhtye aikoo sopimuksesta huolimatta levyttää seitsentuumaisia singlejä ja muuta pienten levymerkkien avulla, mutta varsinaisten studioalbumien tukena on nyt Relapse Recordsin tarjoamat asiantuntijapalvelut. Pyykön mukaan on melko uskomatonta olla osa levy-yhtiötä, jolla on niinkin pitkä ja maineikas ura kuin Relapsella. Hooded Menace on urallaan julkaissut kaksi albumia, läjän splittejä ja 7-tuumaisia levyjä.

Lue koko julkaisu…

Hooded Menace: "Never Cross The Dead".

  • Julkaistiin keskiviikkona 27.01.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 976 kertaa
  • Bändit:

Hooded Menacen logo punaisella värillä vasemmassa yläkulmassa. Taustalla näkyy piirros kahdesta mustasta hirviöstä, joilla miekat kourissaan. Olennot kavahtavat liekehtivää merta, jota suitsuaa vasemmasta laidasta. Kuvan oikeassa alakulmassa lukee albuminKuva: Putrid & Adam Geyer

Joensuulainen Hooded Menace on kahden miehen muodostama doom ja death metallia soittava yhtye. Parivaljakolta valmistui nyt julkaistavaksi uusi albumi seuraajaksi suunnilleen kaksi vuotta sitten ilmestyneen esikoisalbumin "Fulfill The Curse" seuraajaksi. Hooded Menace kutsuu uutta kiekkoaan nimellä "Never Cross The Dead". Se julkaistaan jonain päivänä maaliskuun lopussa tai sitten huhtikuun alussa Profound Lore Recordsin kautta. Sen tarkkaa julkaisupäivämäärää ei ole vielä kerrottu. Eilen tekemässään väliaikatiedotteessa bändiläiset kertoivat uskovansa uuden kiekon olevan raskaimpia albumeja, jota metallimusiikin rintamalla tänä vuonna julkaistaan. Uutukainen on Hooded Menacen debyyttialbumiakin raskaampi ja "doomahtavampi". Näiden piirteiden ohessa levy kylpee aikaisempaa huolellisemmin myös death metallin alhossa.

Lue koko julkaisu…